Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

neon zyxze wytwalosci ;)

Nie ma jak wlasny domek..nikt Ci dyskoteki nie otworzy w piwnicy ani nie zapcha sracza. A i sasiedzi nie halasuja. Chyba, ze zrobia grilla w lato i spiewaja po sasiedzku. Milo wieczorem niesie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon , od hałasu jest Sanepid. Oni chętnie przyjadą i pomierzą co trzeba. Od decyzji możesz się odwołać do SA. Narzędzi jest sporo. Do dzieła zatem ;)

sanepid jest od hałasu, tylko oni muszą poinformować delikwenta, że taki pomiar będzie robiony- to tak jakby złodzieja informowano, kiedy zostanie zastawiona na niego pułapka :bezradny: zresztą mój kochany sąsiad jest bardzo dobrze umocowany politycznie i ci z sanepidu w ten sam dzień go informują, to jest naprawde dziki kraj.

halucynka, dzięki, myśle że trzeba przetrzymać i wyjdzie słońce, tylko pewnie jeszcze niejedna burza przed nami. taki domek fajna sprawa, najlepiej pod jakimś większym miastem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heloł wieczorne!

tosia_j, Abstrahując od przebiegu snu, bardzo mi miło, że Ci się śniłam i to nie straszno. :smile:

A co do problemu pomarańczowego - grunt, że strzeliłaś sobie trochę witaminek. ;)

neon, Ale żeś się wkurzył.... Ale może troszku Ci ulżyło, jak to wyrzygałeś.

Niestety nic sensownego nie przychodzi mi do głowy, żeby Ci poradzić, bo sama wiem, jak mnie cholera czasami trafia, jak są imprezy w wynajmowanych obok mieszkaniach. :bezradny:

Można Ci życzyć tylko anielskiej cierpliwości. ;)

mirunia, Oj tam mobilizacja, padłam na twarz i zasnęłam, dopiero potem nogę raczyłam ruszyć i to też niespiesznie. ;)

Do kina nie poszliśmy, bo nic nie kusiło w wieczornym repertuarze, tak żeby każdemu pasowało. Jeszcze ewentualnie nowy Scorsese, ale jakoś dziś absolutnie nie mam feelingu na ponad dwugodzinne rozważania na temat istoty wiary. :bezradny:

Posiorbię herbatkę i poczytam, bo mam kilka fajnych pozycji do pochłonięcia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi