Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Senny jestem i chorobliwie znudzony.

Dobry wieczór.

Przytargałem pracę do domu na weekend. Nie jestem zadowolony z efektów, jakie osiągnąłem i jutro czeka mnie sporo pracy... Ale z drugiej strony miałem czym zająć głowę przez weekend, choć trochę, i nie zaprzątałem jej moimi abstrakcyjnymi schizami.

platek rozy, fantastyczny weekend. Dobrze czytać, że jesteś w formie.Należą Ci się takie pozytywne bodźce ;)

Nie wiem, czy już się kłaść spać? Na wszelki wypadek - mówię/piszę dobranoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry :D

Puk,puk...śpicie jeszcze :mrgreen::?:

Ja też chętnie nie wstawałabym, ale kurier mnie obudził o 7.30 ;)

Dzisiaj zmiana planów-będzie fryzjer i porządków ciąg dalszy, i jakieś gotowanie oczywiście.

Wyjście przeniesione na jutro :D

Miłego poniedziałku i tygodnia w ogóle życzę wszystkim!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, :D Tobie też życzę miłego!

Ja dzisiaj działam, jestem aktywna, aż sama się dziwię.

Byłam u fryzjera :yeah: , to mój wielki sukces. Kto zna te problemy, rozumie o czym mówię. Zwłaszcza, że dzisiejsza noc nie była już normalna, jak poprzednia. Jestem zadowolona, bo jeszcze tylko farba i babcia może pokazać się trochę odmieniona :mrgreen:

Właściwie to Mąż mnie zmobilizował, bo jako pierwszy odwiedził salon :D Czyli przynajmniej głowy będą wyglądały na młodsze niż zwykle... :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry poniedziałkowo!

Widzę, że niektórzy się odmeldowali, miło Was widzieć! Ale szkoda, że więcej nic nie napisaliście. ;)

mirunia, U mnie też zimno. No ale co, w końcu grudzień. :bezradny:

Kochana tydzień rozpoczęty, może się rozkręci, czego Ci mocno życzę. Niech Ci słoneczko cały czas świeci i może Cię troszkę doładuje!

misty-eyed, To dziś się lansujesz Kochana! :smile: Cieszę się, że masz energię.

tosia_j, Mogę tylko trzymać kciuki, żeby poszło gładko i spokojnie.

Troszkę miałam inne plany na dziś, skończyło się na wykorzystaniu chwili wystrzału fotonów na porządnym 'sportowym" spacerze , lekkim ogarnięciu chałupy i pogoszczeniu mojej mamy. Przyjechała z młynkiem do kawy , bo Wam wstydliwie nie napomknęłam, że nabyłam małą paczuszkę dobrej kawy (o której Wam pisałam) w przekonaniu, że jest zmielona, a nie była. :pirate:

Dziś mam luźniejszy dzień w pracy, troszkę się ciągnie... Po robocie pójdę sobie poprzymierzać ciuchy na przecenę do sieciówki, bo się zaczęła.

Miłego nowego tygodnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, Będę z Tobą myślami.

mirunia, To dziś niańkujesz? :smile: To jest fajne tak od czasu do czasu wejść w dziecięcy świat.

Już dziś za późno na dużą kawę, ale jak wrócę zrobię sobie taką mini, żeby spróbować tego kenijskiego cudu. Następną chcę kupić z południowej Ameryki, podobno zupełnie inny smak, niż afrykańskie.

A taki babski wieczór sobie robię - ja, lustro i naręcza ciuchów. :D Nie wiadomo, może wyniknie z tego potworna potrzeba odchudzenia się o kilka kilogramów, bo okażę się słabym wieszakiem... :lol:

Jeszcze godzinka do wyjścia...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, dołączam do trzymających kciuki koło 18. Teraz już musi być dobrze!!

mirunia, wiemy dobrze, jak "zrobiona" głowa poprawia humor. Lepiej się czuję, więc bardzo tego chciałam. Nie mogę liczyć ciągle na sąsiadkę. Ona ma swoje sprawy, swoje problemy... Poza tym cenię sobie niezależność.

kosmostrada, udanych łowów :lol: - niskich cen!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi