Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

cyklopka, Masz zamiar urządzić, a potem dla efektu vintage spalić? :D

Karolina66, :papa: Ja byłam po sraj taśmę w rossku i przy okazji nabyłam balsam do ust dojrzałych ( chyba mam usta dojrzałe 8) ), była dobra cena na do widzenia. Absolutnie nie miałam wyboru. :D

Wiele moich ulubionych zapachów to unisexy, w typowo męskich się nie czuję. Ale z ciekawości sprawdzę, jak pachną na mojej skórze Twoje perfumki. Ale 200ml, są takie pojemności? :shock: Będziesz się w tym kąpać?. :mrgreen: Zazdraszczam, że możesz pozostać przy jednym zapachu, ja muszę ciągle zmieniać i ciągle wąchać coś nowego. Oczywiście mam swoje miłości, ale zdradzam je regularnie. ;) Stąd pojemność 30 ml to maks, a reszta w odlewkach i próbkach.

misty-eyed, No to dobrze, że u Ciebie też odpuściło. :great:

Super są te świece z wosku pszczelego... :105: Też planuję nabyć i myślałam jeszcze o lampie solnej, podobno też fajnie działa na atmosferę mieszkania.

Ja też znajdę zawsze coś do wyrzucenia, no ale ja jestem chomikiem. ;) Właśnie jak obiad wstawiłam zrobiłam porządek w przyprawach, a mam ich mnóstwo.

Pomyślałam - za późno na dobrą kawę. Po czym się okazało, że jeszcze piątej nie ma. Och jak szybko ciemnica. :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, Masz zamiar urządzić, a potem dla efektu vintage spalić? :D

Mała atomówka, to się nazywa retro-futuryzm :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Będą plakaty Nuka Coli :105:

cyklopka wypracuj jakąś sprytną metodę liczenia i przekładania tych pudełek (notuj na kartce) lub układaj je piątkami, dziesiątkami (no nie wiem :bezradny: )

tak, tak tak!

A potem trafisz na zgrzewkę po 7 albo po 11, bo czemu nie :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

debilne pytanie debila: a czemu to nie jest tak, że liczy się po 2 osoby - jedna wyciąga, liczy i mówi drugiej ile czego, druga tylko stoi notuje na kartce i podlicza?

przecież jak trzeba wielki magazyn/ wielką szafę zliczyć --- to to jest niewykonalne bez pomyłki policzyć samemu ile czego jest

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

debilne pytanie debila: a czemu to nie jest tak, że liczy się po 2 osoby - jedna wyciąga, liczy i mówi drugiej ile czego, druga tylko stoi notuje na kartce i podlicza?

przecież jak trzeba wielki magazyn/ wielką szafę zliczyć --- to to jest niewykonalne bez pomyłki policzyć samemu ile czego jest

Bo brakuje personelu lub jak mawiają starożytni Murzyni - ain't nobody got time for this shit.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi