Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Lusesita Dolores, Jakoś tak nic wielkiego nie napisałem żeby Cie obrazić,a Ty obrażasz tutaj ludzi notorycznie zacytuje Twoje bardzo głupawe zdanie:

,,Może zacznij brać przepisaną przez lekarke olzapine tak z kilka miesiecy a później sie mnie czepiaj,,

To już jest złośliwość i bezczelność :!:

Tak delikatnie powiem cechuje Cię zaściankowość i kołtuństwo,i taka mała uwaga temat jest ogólny-nie piszę przecież do Ciebie poematów na PW :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lusesita Dolores, Ja się czepiam? W czym? :shock::shock::shock: Ja tylko powiedziałam, żebyś zmieniła sposób odzywania się do mnie. Nie zaczynała swojej argumentacji od "znów piszesz brednie". Może inni to akceptują, bo ja nie. Jeśli Ci to sprawia trudność, po prostu się do mnie nie odzywaj i sprawa załatwiona.

Purpurowy, tosia_j, Nie nabijać się proszę... :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lusesita Dolores, Oj jak Ty wiesz doskonale czym się ludzie zajmują prywatnie ;)

Wiesz kto chodzi z psem,kto ma motor ;)

,,Konafbulacja,, że niby Ja coś takiego......? Zapoznaj się z definicja tego słowa,bo powaliłaś mnie na dywan tym stwierdzeniem i zarzutem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lusesita Dolores, Rozumiem,ale to nie znaczy że można pisać komuś złosliwie ,,Weż Olanzapinę,,

Tez kiedyś długo nie opuszczałem łózka,nawet nie byłem w stanie czytać tego forum,tak że coś o tym wiem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi