Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Odsapuję. Nachodziłam się. Potem nadzwoniłam się. Ale już mam miejscówkę gdzie kupić fartuch, jutro podjedziemy! :great:

Miałam robić na obiad curry warzywne, ale otaczający mnie mięsożercy mogliby być nieusatysfakcjonowani, więc nabyłam piękną chudą karkówę i uduszę z warzywami. Ciasto kupiłam też fajne, choć miałam piec, ale jednak za ciepło w domu na piekarnik. Poza tym licha jestem i na pieczenie nie mam dziś feelingu.

Najpierw kawka.

J3RZY62, Purpurowy, Wyspacerowane Chłopaki? ;)

Purpurowy, Jak dziś puszkowe łowy?

mirunia, Jeszcze godzinka i masz weekend Kochana i też się pouwijasz ze szmatą. :D Choć trochę szkoda pogody na to, ale co zrobić...

Znalazłam w necie stacjonarny sklep z odzieżą medyczną, a już byłam w rozpaczy po sryliardzie telefonów do sklepów medycznych, tudzież firm co tylko wysyłają, lub nie sprzedają na sztuki. Zadzwoniłam i fartuchy męskie som. :great:

Carica Milica, To miesiąc trzeba przetrwać :bezradny: , myślę, że jak na nasze warunki to i tak niezły termin. Będziemy Cię tu mocno wspierać, dasz radę.

WolfMan, Ech takie myśli czasami nachodzą, ale to tylko myśli, nie daj się im! Sama z tym się borykam, więc rozumiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z wydarzeń in plus znalazłam audiobooki T.S. Eliota na radiu internetowym, tak że w chwilach napięcia będę mogła sobie odpalić jego osobliwą angielszczyznę i specyficzny tembr, i sobie współrecytować :105::105:

Zaraz się zabieram po dyplom i na spotkanie z koleżanką. :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, a Ty teraz masz fajny awatarek, rycerz z dzidą na kuniu ;)

Dzięki, miło że Ci się podoba. ;)

Nawiasem mówiąc, polecam film z którego ten kadr pochodzi

[videoyoutube=Dv69btf4e2Y][/videoyoutube]

Wiem że to utwór mocno propagandowy, ale według mnie ma swój urok. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi