Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Sigrun, a moze ja w tym malym procencie co go dostaja tak wczesnie :roll: . Mowie Ci jestem w strefie gdzie ma stac okolo 150 autokarow wiec i kibli dali sporo . :evil:

mirunia, Ten zel mi lepiej pomaga niz te z dicklofenakiem i naproxenem . Jest chyba silniejszy.

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sigrun, wiesz Sanktuarium blisko ... :roll:

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, dziękuję - poczytam ;) Przy okazji też kupię tę maść, bo zmieniać trzeba na pewno.

A porządki czas zakończyć, najpierw kilka dni odpoczynku Kochana.

"Sugeruję, że religijne skłonności czy wiara nie są niezbędne. Niekoniecznie trzeba być wierzącym. Nawet jeśli jesteś niewierzący, bądź dobrą ludzką istotą, człowiekiem ciepłego serca. Życzliwość i serdeczność stanowią według mnie religię uniwersalną."

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heloł Ludkowie wieczornie!

Miałam gości niezapowiedzianych, własnie pojechali ( a właściwie pojechały, bo kuzynka z córką) i cały dzień spędziliśmy na ogródku, bo powietrze ciężkie, to na zewnątrz przyjemniej. Pogoda oszalała - raz siedziałyśmy w bluzach, a raz w stanikach. :P Kawka, lody, ciasto, grill, bardzo wakacyjnie było. :smile: Miały wpaść tylko na krótką kawkę, ale kuzynka usiadła na słoneczku, włożyła nogi do basenu psa i stwierdziła, że jest jej bardzo dobrze i chwilowo do domu nie wraca... :mrgreen:

Teraz zrobiło się czarno. Bardzo ale to bardzo mi dokuczają te zmiany ciśnienia. :bezradny: Chyba żadnego roku tak nie było - może ze dwa stabilne dni w lipcu.

Umówiłam się, że pojedziemy jutro na wystawę, ale warunkowo, bo absolutnie nie wiem, jak się będę czuła. :roll:

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sigrun, No jest piękny i bardzo grzeczny, około 1,5 roku ma ;)

wiesz co ja myslae o adopcji psów ;) wiec bardzo się ciesze :)

Moja Nuka tez miala okolo tyle latek jak ja wzielam ze schronu

Super decyzja :)

Lieb's oder lass es, alles dazwischendrin gibt's nicht

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi