Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

WolfMan, Ale cudny psiak! :105: Gratuluję decyzji! Pies to wspaniały lekarz duszy, potwierdzam.

mirunia, Tak, miły dzionek był... Czytałam że Ty też nie dałaś się i twardo ruszyłaś na miasto... :great:

Sigrun, Nie wiem, czy pies nie poczułby się dotknięty, taką ilością osób taplających się w jego basenie. :D

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kochani, poszukuję kogoś, kto mieszka w Szczecinie w ok.ulicy Duńskiej.

Mieści się tam secondhand internetowy i mam do wyjaśnienia sprawę z nimi, ale ani telefonicznie, ani mailowo nie mogę się z nimi skontaktować. Może ktoś mi pomóc?

"Sugeruję, że religijne skłonności czy wiara nie są niezbędne. Niekoniecznie trzeba być wierzącym. Nawet jeśli jesteś niewierzący, bądź dobrą ludzką istotą, człowiekiem ciepłego serca. Życzliwość i serdeczność stanowią według mnie religię uniwersalną."

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sigrun, najukochańsze wariaty! Mam świra na punkcie mojego beagla. Słodziaczek mój. :mrgreen:

:mrgreen:

Sigrun, Nie wiem, czy pies nie poczułby się dotknięty, taką ilością osób taplających się w jego basenie. :D

dogadałabym sie z nim (dostałby smakołyka ;) )

misty-eyed, Kochana zaraz luknę gdzie to jest

Lieb's oder lass es, alles dazwischendrin gibt's nicht

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sigrun, Nie wątpię, że szybko byś miała z niego wielbiciela... :D

WolfMan, No uczę się uważać dzień za udany mimo braku ekstazy nerwowej. ;) Miłego spaceru, ja niedawno wróciłam... :smile:

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jebać normalnych!
:mhm: Bo jeszcze ktoś usłyszy...

Wenlaflaksyna, Mirtazapina i symbolicznie Metylofenidat

''Jak możesz twierdzić, że kochasz jednego człowieka, skoro na świecie jest dziesięć tysięcy ludzi, których kochałabyś bardziej, gdybyś ich kiedyś poznała? Ale nigdy ich nie poznasz.''

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór,

WolfMan, pies to super sprawa. Najlepszy kompan i przyjaciel :smile: Jak pomyślę o moim to aż mi się łezka w oku kręci. Taki był kochany psiak. Kiedyś się zdecyduję jeszcze na psa. Właśnie ze schroniska.

misty-eyed, dobry wieczór :) Lubię zwiedzać kościoły, ale też nie jestem ich bywalcem. Ale mam chrześniaka, który w przyszłym roku przystąpi do pierwszej komunii, więc wypada się pojawić :D Chciałem Ci jeszcze napisać, że świetnie Cię rozumiem, jeśli chodzi o te lęki związane z badaniami, zdrowiem etc. Mam tak samo. Zwłaszcza, gdy chodzi o kogoś bliskiego. Nogi jak z waty, kołowania w głowie. Wierzę, że się z nimi uporasz i wszystko będzie dobrze :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rolosz, dziękuje Ci bardzo, słowa wsparcia są bardzo ważne.

Nie chciałabym zrezygnować, bo to ważne dla mnie badanie, ponieważ mam pewne niepokojące objawy.

"Sugeruję, że religijne skłonności czy wiara nie są niezbędne. Niekoniecznie trzeba być wierzącym. Nawet jeśli jesteś niewierzący, bądź dobrą ludzką istotą, człowiekiem ciepłego serca. Życzliwość i serdeczność stanowią według mnie religię uniwersalną."

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

misty-eyed, Rozumiem, bo sama miałam rezonans i to bez kontrastu i bardzo to odchorowałam.

Chciałabym bardzo żebyś to poczuła, jak ogromnie jesteś odważna, mimo tego stresu, który przeżywasz - moja mama, która jest niby taki gieroj chodzi ze skierowaniem na badanie głowy z kontrastem w torebce już rok ( nie wiem, czy ważność nie minęła), bo to może być nieprzyjemne badanie. :roll: Powtarzam to zawsze ( i powtarzam to sobie też ;) ) - masz prawo tak się czuć - być pełna obaw, niespokojna, zalękniona, a jesteś wielka, bo mimo to idziesz na to badanie.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

takie tam, siema :D

Bejbe!, gdzie się podziewałaś? :D

robaki żelkowe to są Ssyki biedronowe. można je zawiązać na supeł i obgryzać. albo rozciągać i sprawdzać kiedy pękną na pół.

Czyli jesz żelki tak jak należy. Zawiązane w supeł są smaczniejsze (zwłaszcza takie rurki jabłkowe) :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, dziękuję. Łzy już otarte.

Najlepszy remedium, na smutki związene ze byłym facetem, jest nowy facet icon_porc.gif

''Jak możesz twierdzić, że kochasz jednego człowieka, skoro na świecie jest dziesięć tysięcy ludzi, których kochałabyś bardziej, gdybyś ich kiedyś poznała? Ale nigdy ich nie poznasz.''

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie w ten smutny dzień, bo w końcu są moje urodziny. :roll:

[videoyoutube=bes7NEVo6FM][/videoyoutube]

Wszystkiego najlepszego, kupuj Aśtary!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Śmiercionauta, No halo, ale świętujemy, a nie smucimy się! :time: Strzelamy szampanem i takie tam... ;)

Wszystkiego najlepszego, niech ten kolejny rok Twojego życia przyniesie dobre zmiany i wiele dobrych chwil!

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Śmiercionauta, dołączam się do życzeń :D i spełnienia marzeń pięknych życzę :D

kosmostrada, jest mi lżej na duszy, gdy wiem, że nie jestem żałosna z tym lękiem. Pomyślałam już, że popadam w histerię, więc Twoje słowa dodały mi otuchy...dziękuję Kochana. Lęk nie ma wieku, mój na pewno nie wydoroślał.

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi