Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

JERZY62, U mnie czarno, ale na razie nie pada. Ale tam pogoda, grunt żeby w sercu był maj. ;)

Carica Milica, To nadrabiaj Słońce zaległości! :great: ( Tylko spokojnie... ;) )

Cieszę się , że masz lepszą fazę. Ja już chyba nigdy nie odzyskam mojego umysłu jak żyleta, więc zazdraszczam!

Piję kawę, bom przydrzemała po powrocie ze spaceru... :roll: Ale co tam, trzeba teraz do siebie jak do zgniłego jaja...

Zaraz zabieram się za zrobienie makaronu z sosem szparagowym. Z tego wszystkiego bym przegapiła sezon na szparagi. :time:

Z przyjemności "kupnych" - w rossku jest promo na szczoteczkę elektryczną do czyszczenia twarzy, nabyłam, bo zawsze chciałam mieć. Z prawie stówy na trzydzieści parę zeta. :yeah: Dostałam klej, więc jutro kończę bransolki.

No i na tyle działań mnie dzisiaj stać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie:********

Jestem od jakiejs poltorej godziny w domu , nastawilam zupe jeszcze zebym miala na jutro i padam na pysk.

Mialam dzis w pracy telefon w sprawie rozmowy o prace.Skladalam niedawno cv i bylam 258, zatem jestem niepomiernie zdziwiona ze ktos w ogole do mnie oddzwonil. No ale nic , jakos specjalnej spiny na te prace nie mam mimo ze to praca w sekretariacie . Pewnie zezra mnie stresy w dzien rozmowy.

mirunia:*********tulam Cie cieplo. Mam nadzieje ze Twoje samopoczucie sie poprawi .

kosmostrada :********* wczorajszy dzien i dla mnie byl okropny zreszta chyba ostatnio to jakies wszystkie sa nijakie. Zyje praca .Nie mam czasu kompletnie na nic.

Przyszla wreszcie moja zamowiona chinska pandorka :P

13178576_1015066835237484_3582747615226351399_n.jpg?oh=be02f9e71f10b0d45aa51f9e63024c2f&oe=57E03C73

To tyle z przyjemnosci na ten tydzien , poki co ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lusesita Dolores, Ja za moja dalam 2 dolary , na promocji byla , cena regularna to 6 dolarow :)

A to za granicą kupowałaś?

Jak się odbywa taka płatność za zakupy w internecie z zagranicznych sklepów?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!

Ale pustki, bardzo dziś zapracowani jesteście.

U mnie słoneczko zaszło, ale zimnicy nie ma. Spaaaać.... O taki mam dziś dzień, choć na nockę nie narzekam.

Na razie jestem sama w pracy, czego nie lubię, zwłaszcza jak nie mam dużo roboty. Mój demon nerwicy zaciera wtedy łapki i pyta - no jak się czujesz, co cię boli, o czyżby cię telepało... :evil:

Dziś mam mocno refleksyjny nastrój i korzystając z przerwy na herbatkę zastanawiam się - jakie jest moje prawdziwe ja, co tak naprawdę lubię, czego potrzebuję...

A jak dziś u Was Kochani, jak wam dzień mija?

Monster6, Ale cię fajna rzecz spotkała. :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry! :papa:

Już czwartek! Jeszcze jutro....

kosmostrada, czuję się dziś podobnie, senna i refleksyjna. Też siedzę sama w robocie i co raz skanuję siebie... na głowie siedzi mi ciężka cegła i czekam kiedy zlezie.

Miałam z rana sporo zajęć, przede wszystkim długie pismo na kompie, a to nie sprzyja mojej głowie, ani kręgosłupowi (z głową zwieszoną nad klawiaturą).

Teraz kawusia z mlekiem i chwila relaksu... tylko te telefony nie wiem po co? :mhm: ale grzeczna jestem...

Pogoda fajna, słoneczko, bez wiatru, temperatura komfortowa.

Po pracy idę na ryneczek po kalafiora i inną zieleninę. Lubię patrzeć na te skrzyneczki pełne kolorowych warzyw i owoców. :yeah:

Miłego popołudnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam serdecznie :D

kosmostrada, ważne pytania sobie zadałaś... Zapędzone, kochające mamy, żony, często zapominają o sobie, o swoich potrzebach, spełnianiu własnych potrzeb. Z jednej strony pozwala to ignorować różne dolegliwości, ale pozwala też umykać życiu bez spełniania się, tak pełniej...

Jak to w życiu, coś za coś...

Na szczęście ja nie czuję złości, czy niezadowolenia, z tego powodu :D

Ja od kilku dni też nie najlepiej się czuję. Pochwaliłam się, że rzadko miewam bóle głowy, a tu proszę - od poniedziałku codziennie mam jakieś uciski, czuję gorąco w całej głowie, przy w miarę normalnym ciśnieniu.

Na pewno to nie migrena, ale może napięciowe historie, albo hormonalne.

mirunia, witaj :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi