Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

filip133, nie bierz tego do siebie, po prostu nie lubię łapania za słówka, tak samo jak zdrabniania przymiotników i wielu innych rzeczy, na które normalni ludzie nie zwracają uwagi.

Kopnijta mnie w d..., żebym w godzinę napisała po kilka pytań do każdego, bo nie mogę siedzieć po nocy, muszę się do pracy spakować i wiedzieć co robię z którą grupą, bo dyrektora niby nie ma w poniedziałki, ale co jakby złośliwie przyjechał?

No i seryjkę ćwiczeń zrobić, może od razu sobie rozpiszę :uklon:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może i tak, ale dwa dni miałem bardzo depresyjny nastrój, dziś było ok, ale tu nagle jedna głupia wiadomość i od razu wszystko poleciało na łeb, na szyję... Oj tam jedna, żadna mnie nie chce, nigdy się nie udaje, ja w wieku 27 lat nie nadaję się do żadnych związków z nikim, wszystko tylko psuję. Wszystko mnie przerasta, ja nie nadaję się do tego świata.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nieboszczyk, będę miała czas, też się zapiszę na szczelnicę. Jeśli gry na konsolę nauczyły mnie czegokolwiek, to że najpraktyczniejszą umiejętnością do rozwijania jest umiejętność posługiwania się bronią lekką.

fajnie że interesuje cie balistyka.a jak instruktor cie przytuli?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nieboszczyk, będę miała czas, też się zapiszę na szczelnicę. Jeśli gry na konsolę nauczyły mnie czegokolwiek, to że najpraktyczniejszą umiejętnością do rozwijania jest umiejętność posługiwania się bronią lekką.

fajnie że interesuje cie balistyka.a jak instruktor cie przytuli?

:hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!!!

No i gdzie to słońce, gdzie... Ubrałam mój niedawno nabyty czerwony sweter, żeby choć ubiorem szarość przełamać.

Tak siedzę sobie w pracy i myślę, jaką tu przyjemność w tym dniu odnaleźć i znalazłam! Czekam na kuriera z moimi nowymi farbkami. :great: Może jak wrócę wieczorem z zajęć to już je przetestuję. No i tyle kolorów w moim życiu na dziś. ;)

Idę zrobić sobie rumiankową herbatę.

Miłego dnia !

Aurora88, Oj widzę Kochana, że Cię trzyma od wczoraj... :(

Little Red Fox, Jesteś w pracy?

filip133, Jak dziś nastrój, troszkę Ci przeszło przez noc?

platek rozy, Dużo o Tobie wczoraj myślałam. Mam nadzieję, że udało Ci się troszkę energii nabrać. Napisz Słońce, co tam załatwiłaś z panią K. Czy już wiesz na czym stoisz? Trzymam kciukasy, żeby sprawnie wszystko poszło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy przeszło, najgorsze jest to że od paru dni mi się włączył tryb że okropnie mi się rano z łóżka nie chce wstawać, tylko bym spał i spał... :P A w czwartek mam eeg o 10:30, to trzeba wcześniej wstać... Jak dziś to ja się zwlokłem z łóżka o 10:35 ;P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi