Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Witam was bardzo bardzo kociaście :lol:

I chciałbym zdementować słuchy że w związku, że zajmuję się dziedziną wiedzy taką jak chemia to żyje lub nie żyję :lol: (a raczej jestem i martwy i żywy)

jednocześnie

żyję i będę się pojawiał co jakiś czas a że długo tu nie zaglądałem będę trochę krwawy brutalny i puszasty :D

414514_700b.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ferdynand k, cześć!

Przejrzałam katalog martensów, nic mi nie leży z tegorocznej kolekcji, przyczaiłam się na używane na allegro za śmieszne pieniądze 8)

Dobra, widzę, że wszystkich wypłoszyłam z Wyspy :oops: No cóż, idę sobie w cichości serca marzyć o niskich chłopcach i wysokich obcasach :105:

Mam jeszcze do wydrukowania umowę, plan stażu do zedytowania, recenzję do napisania, prezentację na zlot fanklubu do wyklepania, ale chyba przełożę to na jutro i na środę i będę oglądać "Twarz"...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sigrun, e tam, e tam. Być może mój brzuszek jest równie wrażliwy jak dusza i stąd niechęć do takich trunków. :angel:

Kuźwa, spać idę, bo pizzy mi się zachciało.

Jeszcze łypłem okiem na tematy i chyba Wolfx powrócił na łono. ;> Z tego miejsca nie da się uciec, kuwa.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na_leśnik, ja pierwszy raz piłam tydzień temu, ale z colą.

A teraz mam ino Pepsi, bez wódki. No nic, poleżę przed TV, jutro kolejny pracowity dzień, wrócę z zajęć i będę dokumenty edytować. Nie ma spoczynku.

Ja śpiewam nawet na trzeźwo i przy ludziach, bo mi się mp3 zużyła, to muszę sobie jakoś radzić. :P

"I like you a lot -- Putting on some music while I'm watching the boys" :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi