Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

mirunia, Świetny pomysł dodac cukinii! Ja robiłam, albo cukiniowe, albo ziemniaczane.

Jeszcze przetrwaj jutro, a w piątek to już z górki i weekend.

Tobie też tak się nie chce chodzic do pracy? No nie wiem, co mnie taki leń opanował.Myślałam, że przejdzie... A nawet w weekendy się nie wysypiam, bo młody wstaje na treningi, a jak już się obudzę to koniec... :bezradny:

Idę pomoczyc kości w kąpieli, może troszku lepiej mi będzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eh, dużo tu wesołych tematów i rozmów...

Chciałbym nawiasem coś mniej wesołego wtrącić od siebie:

po dzisiejszej terapii zaczynam odczuwać teraz duży niepokój... Dużo rzeczy było poruszanych dziś, ale to prawie wszystko na zasadzie że następnym razem się rozwinie temat i pomówi o tym.. Mało dziś wniosków było wyciągniętych. A mi teraz chodzą strasznie po głowie te kwestie które były poruszane dziś i kwestie tego jak ja się zachowuję. Jak wyglądają moje działania i zachowania. Ahh zaczynam się czuć na wieczór bardzo rozchwiany i rozbity, że trudno mi się pozbierać...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, hej :D Jaką fantazję...? :) O całowaniu się...? ;)

Też :mrgreen:

Też? :D A co jeszcze? :D Hmm ciekawe rzeczy mówisz... :)

Stary, teraz będziesz udawał, że nie wiesz, o czym ludzie fantazjują.

Jak tu dzisiaj oglądając serial zauważyłam, czy wszystko musi się kręcić wokół herbaty?!

Odkąd rano pracuję, to mi się wcześnie chce spać, a o tej porze ciężko liczyć na spokój. Lubię mieć przed snem choć chwilę cicho.W szkole wiercili jak miałam okienko, w domu wiercili, jak wróciłam, piłowali i walili. Wydaje mi się, że to jakaś kara, że nie zasługuję na przebywanie w cichym budynku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i nie mogę się wymoczyc, bo łazienka zajęta. Czemu jak chcę się iśc wykąpac, to ten sam pomysł wpada do głowy pozostałym domownikom? :evil:

cyklopka, U mnie montowanie szafy (wiercenie), remont u sąsiadów na dole (wiercenie).Ale chociaż na kartonach i worach nie mieszkasz... :bezradny:

DarkMaster, Ciebie nie szukam, bo jak znikasz to zapowiadasz, że zaginiesz chwilowo w akcji. ;)

filip133, Z doświadczenia wiem, że terapia boli. Zapowiadała też to moja terapeutka i że niektórzy tego nie wyrabiają. To taki ból i smutek ozdrowieńczy, bolesna droga do lepszego jutra. Dobrze, że mielisz tematy z terapii. Trzymaj się.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

filip133, wiesz, z fantazjami w przeciwieństwie do marzeń o wielkiej miłości, jest tak, że aby je zrealizować to trzeba by żywego człowieka potraktować trochę instrumentalnie, do czego nie jestem zdolna w najmniejszym stopniu.

A ciekawe, może oryginalne jest tylko miejsce :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, mielę głównie to co było poruszane o moich kontaktach z innymi i utrzymywaniu znajomości... ;) Jestem chyba zbyt trudnym przypadkiem do kontaktów z innymi ludźmi, plus zaszkodziło mi to, że jak miałem 4 lata to tata był w Hiszpanii, a jak miałem 7-8 lat, to tata był w Anglii - i braki w relacjach z tatą mi teraz szkodzą... Plus, prawdopodobnie, strach przed tym że ludzie i tak mnie opuszczą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12002919_886284104782425_3028194740991423884_n.jpg?oh=2b104834924fcef44cad1ab366744fe5&oe=56A7A06C

Witajcie Kochani:*******

U mnie tak bardzo zimno , rozbolaly mnie biodra , nie wiem czy to z tej zimnicy czy z czegos innego . Moze znow sie entezopatia odzywa.

Dzis ide do ogolnej i musze w domu troszke rzeczy porobic chociaz nie mam zupelnie weny .

Milego dnia !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!

Nie wiem, jak dziś wyrobię. Praktycznie nie spałam całą noc, bo psa dusiło. Muszę z nim iśc do weterynarza, a nie mogę się dodzwonic do lecznicy.

Młody był u lekarza i dostał skierowanie na 3 USG :shock:

Padam na twarz i bardzo źle się czuję, nawet trochę sobie pobuczałam z rana z tego nastroju, z martwienia się i trochę ze mnie zeszło... Jeden plus mojego niespania, mam już praktycznie wysprzątaną łazienkę i kuchnię, bo coś trzeba było robic.

Teraz zbieram się po kawałeczku do kupy, przecież się nie dam.

Miłego dnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi