Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

tosia_j, Mam Jerzego w swoim otoczeniu i uważam, że to najładniejsze zdrobnienie.

Arasha,czekamy tylko aż monsz wróci z apteki i zabieramy się za śpiewy chóralne. Ja pierwsza primadonna :mrgreen: Lubię śpiewac, poza tym śpiew jest terapeutyczny ;)

Tak. Spiewalam w chorze.

Nie. Nie mam zdjecia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tu piszą platki bławatki

miniury a mi cyklopka o sałatce nie odpisała :lol:

Nie pamiętam co pytałeś.

Coś brak weny do koralików, ale obiecałam, że zrobię to zrobię. Czuję się trochę samotna, a prace ręczne raczej to podkreślają niż nie.

Idę zajrzeć co z tym mięsem do zrobienia i chyba odpalę grę przygodowo-towarzyską :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, też porobiłabym koraliki. Jadę na Święta to rodziców, to pewnie się tym zajmę, bo myślenie o zawodowych sprawach juz mnie powoli dobija. Tak, jestem pracoholikiem, w dodatku sfrustrowanym, z nerwicą, a co gorsza, z poczuciem rezygnacji i beznadziei, które uniemożliwia pracę (pracoholikowi! koszmar). Mój plan na nowy rok, to zapisać się w końcu na jakąś terapię, niech mi baba może powie, że powinnam się w zyciu zająć czym innym, eeech nie wiem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ręce opadają. Kiepski dzień. Brat a to za krótko włosy obcięłam i źle wyglądam, a to choinę nie tak ubrałam. Ciekawa jestem co jeszcze, aż się boję za coś wziąć :roll: Od rana jestem przygnębiona i niedożycia. Jedyne z czego mogę się cieszyć to że byłam u lekarza i załatwiłam afoban na wigilie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór moi drodzy!!!

Chwila przerwy od rana... Z gotowania została mi tylko tarta i kompot z suszu, padam na twarz. Chyba zaraz uskutecznię krótką drzemkę.

Dziś na terapii w sumie lightowo, nie wyszłam wyczerpana, więc pobiegłam od razu do pracy, żeby miec więcej czasu na gary.

Widzę, że dziś niewiele osób, wszyscy chyba w ferworze walki z ostatnimi przygotowaniami.

Fizli, :great: , trzeba było "ukraśc" na zapas... ;) Miłych odwiedzin!

Zebrec, u mnie też zaczęło padac, a liczyłam na jeden suchy dzień...

Cognac, polecam terapię, może odnajdziesz siebie z czyjąś pomocą. Ja bardzo na to liczę...

Popiszcie coś, żebym miała co czytac, jak wrócę później... ;)

-- 23 gru 2014, 17:05 --

Infinity, tulam! A choinkę na pewno świetnie przybrałaś !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kosmo, co tu pisać, nerwy w pracy, żołądek mi ledwo wyrabia. A jutro święta święta i raz dwa będzie po świętach i znów powrót do tej rzeczywistości. Najgorsze, że nie powinnam narzekać, bo przecież "mogło być gorzej". Jak z nerwicą można żyć, skoro ambicja by chciała poprzeczkę podwyższać, a ta cholera ją każe obniżać. Jak tu mówić o rozwoju, skoro gdy trafiają się "wyzwania", koleżanka nerwica automatycznie wali człowieka w łeb, nokautując i z miejsca przewracając na łopatki?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hejka ;)

ja spałam dziś długo, potem gapiłam się bez sensu w tv i lapka ... skończyłam czytać świetną książkę M zrobił zaakupy i będę robic ciasto..teraz pije herbatke i zastanawiam się czy najpierw się wykąpać czy robic ciasto...aaa połupać orzechy wpierw na ciasto, wszystkio mnie przerasta

:roll:

Infinity, choineczka pewnie ładna masz, a fryzka pokaz, ja tez mam teraz najkrótsze włosy w mojej karierze :pirate:kosmostrada, chciałabym mieć tyle siły co TYna wszystko... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cześć :papa:

Zasiadam właśnie do późno popołudniowej kawy. Ciasto marchewkowe w piekarniku, ciekawa jestem czy mi wyjdzie :zonk:

Do południa byłam na terapii. Szczerze mówiąc chciałam odpuścić, ale jakoś się przemogłam. Zmotywował mnie mąż, który po nocnej jelitówce zebrał się o 8mej i poszedł do pracy :shock: Moje lenistwo byłoby więc co najmniej niemoralne :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hey Kochani :**********

Ja dzis gotowalam pol dnia , mam juz pyszny barszcz czerwony na miodzie i wedzonych sliwkach oraz doprawiony brazowym Dark Muscavado.

Mam kapuste z grzybami , mam sledzie i teraz gotuje warzywka na salatke jarzynowa.

Jutro zostaje mi do zrobienia ciacho brownie i szynka w pomaranczach z chillii na 1 dzien swiat. Chodze jak nakrecona i wszytsko robie nerwowo no ale przynajmnie zrobilam .najsmieszniejsze ze pomylilam sobie i chcialam dzis isc do psychiatry a termin mam za tydzien :shock: dobrze ze zadzwonilam sie dopytac czy doktorka jest :P i sie dowiedzialam ze dzis nie ma ani jej ani mojego terminu 8)8) odmozdzenie widac mi nie odpuszcza :bezradny::P

amelia83, tez mi sie wszytsko trudne wydaje i ciezko mi ze wszystkim. :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, platek rozy, nie martwcie się, to wszystko minie. Może gdy pogoda się zmieni...? Bywają w życiu takie zakręcone dni, z różnych powodów, najważniejsze, by mieć nadzieję na poprawę :D

U mnie też leje okropnie, mam od rana ból głowy, chyba za sprawą niskiego ciśnienia, ale nie chcę już się nad tym zastanawiać...

Teraz odpoczywam, spoglądam w TV i myślę, czy zrobić ciasto, czy deser w czwartek, po obiedzie?

Mąż kupił makowce, bo nie wychodzą mi takie jak lubię, więc rezygnuję z ich pieczenia...

Barszczyk jutro, pierogi juz mam-Syn zrobił /ja nie potrafię zrobić dobrych/ :lol: , ale nie mamy karpia, bo w sklepach w naszej okolicy nie ma...ja uwielbiam, ale trudno, przeżyję bez niego ;) Może jutro rano kupię?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj wstawione mięso do piekarnika, choinka ubrana i obrusy wyprasowane. Tak na prawdę nie lubię ubierać choinki.

Odpaliłam sobie na komórce gierkę, w której małe białe kotki gotują japońskie dania, więc mam swój świat. No i patrzę sobie do internetu i z tego patrzenia następujące rzeczy wynikły:

- przystojniak, z którym rozmawiałam nie wysłał (jeszcze) zaproszenia do znajomych :(

- za to zaproszenie wysłała dawno niewidziana koleżanka, którą akurat właśnie wspominałam (a długo nie miała fb) :shock:

- zespół, któremu oferowałam recenzję nie odpisał (jeszcze) na maila :(

- ale na fejsbuku odpowiedziała mi na komentarz dotyczący jakichś tam inspiracji muzycznych aktorka ze znanego serialu :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Syn z ze swoją Żoną specjalizują się w pierogach, mają dużą kuchnię, oddałam Im swoją stolnicę i wałek - w mojej kuchni nawet nie mam gdzie jej przechowywać, nie mówiąc o robiemu. Cieszę się, że robią razem, pieką też szarlotkę-bardzo smaczną.

-- 23 gru 2014, 17:51 --

cyklopka, dużo dzieje się u Ciebie :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi