Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

platek rozy, mirunia, bighug.gif

ja czekam na buty pochwale sie o takie http://crocs.strefamarek.allegro.pl/buty-balerinki-crocs-crocband-ii-5-12333-navy.html?p=24480082

i dwie ksiazki jedna http://lubimyczytac.pl/ksiazka/128344/bo-jestes-czlowiekiem-czyli-jak-zyc-z-depresja-ale-nie-w-depresji

i druga http://www.czarnaowca.pl/duchowosc/byc_pozytecznym,p60440110

wrocilam z zakupow, wszedzie gdzie sie nie rusze, spotykam nszych klientow, wychodze anonimowo a tu co chwila dzien dobry dokad pani idzie to miłe jest

żarcie kupione, piję kawkę i lubie takie napoje z aloesem albo rumiankiem i meliska

oczywiscie musialam sobie kupic nowe herbatki, ostatnio codzinnie nabywam nowe taki fisiek, albo M mi kupuje uwielbiam herbaty mowia na mnie herbaciara :mrgreen:

-- 21 cze 2014, 10:25 --

czarnobiała mery, poka poka co zamawiasz :yeah:mirunia, gołąbki pycha uwielbiam ale nigdy sama nie robiłam upsss

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, hania33, :****************

hania33, wyjasnilo sie gdzie jedziecie? :mrgreen: Udanej wyprawy Kochana :)

czarnobiała mery, o to super ze doszlo wsio :) :105::105::105:

mirunia, Ja dzis kiepsko , dusi mnie zaraz wezme na serce propranolan bo inaczej sie udusze na tym spacerku. No i leki mialam w sklepie bo mialam wrazenie ze fikne z tego duszenia sie.

Mam nadzieje ze te zawroty Ci mina Kochana :***************** ze bedzie lepiej .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hania33, hejka co słycahc?

ja pogawedziłam z siostra przez tel

moim celem jest teraz kupno roweru musze oszczedzic na niego kaske

-- 21 cze 2014, 11:31 --

mirunia, hej kapuściaro :D w przyszłym tygodniu zrobie gołębie

a buciki są mega wygodne a dla mnie to najwazniejsze nie czuc ich na stopie, mierzyłam u kolezanek i sie zakochłam w butach crocsach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, ja pije kawulca i oglądam rowery na allegro i mam juz swoj ideal nawet :D i ciesze sie bo w lipcu ide na koncert mojej kochanej Kasi Nosowskiej dancegirl2.gif

no musi byc ten pierwszy raz gołabkowy

-- 21 cze 2014, 11:52 --

Doberman, porozmawiaj z nim szczerze tylko wtedy bedzie mogl Tobie pomóc, ja z moją doktor jestem w tak swietnej relacjii ze wie o mnie nawet duzo za duzo wietna jest z nia sie czuje jak z psiapsiółą :105: w czwartek sie wybiore do Niej, sama rozmowa z Nią mi pomaga na tyle, że wychodze od niej z pozytywnym nastawieniem i chce mi sie ze soba cos robić, działać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi