Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

monmaria, no ja sie wybralama teraz chyba cos poogladam bo juz za bardzo sie nie wybiore nigdzie , mialam wprawdzie inne plany na niedziele ale gdzie tu chodzic jak sie tak zle czuje :bezradny:

-- 25 maja 2014, 14:37 --

monmaria, oj to ja myslalamz e Malz juz po zabiegu i dochodzi do siebie ... no to trzymam kciuki :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, chyba wiem o jakiego Chłopaka chodzi z tamtego forum,(co Ci pomógł).. już Go tam nie ma, skasował konto, a szkoda, bo był pomocny i z poczuciem humoru mimo swoich dolegliwości. Dobrze myślę?

Noszę ten kołnierz od czasu do czasu, ale może zacznę częściej, on nie jest miękki, ma usztywnienie pod brodą i na mostku. Poduszkę też mam, ale wolę na 2 jaśkach, nie boli mnie tak głowa. Teraz czekam na badanie MR i wizytę u neurochirurga, zobaczymy co zaleci, oby nie operację :hide:

płatku, jak migrena Twoja, przechodzi trochę?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, tak skasowal konto i ja dostalam do niego kontakt poprzez maila . Ma na imie Irek :mhm: Bardzo sympatyczny i wesoly .

On mi polecil Godlewskiego wlasnie i jestem megaz zadowolona . Doradzil gdzie dobrzy neurolodzy i co wolno robic co nie z tymi kregami i do tego podtrzymal na duchu.

operacji Ci mysle z e nie zleci , ja mam caly tak zjechany a Godlewski mi pwoedzial ze sprobujemy bez operacji a w razie czego to mam sie nie amrtiwc bo mnie naprawi.Ty;lko cwicz codziennie te izometryczne wspomoz czasem kolnierzem i nie dzwigaj po prostu musimy oszczedniej zyc.

Migrena wlasnie nie chce minac dzis :why:

-- 25 maja 2014, 14:50 --

monmaria, :*****************Monia caluski ;************* wracaj predziutko i bez nerwow :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, zgadza się, to ten sam o którym myślałam, wielu osobom pomagał i podpowiadał specjalistów. A na forum często rozbawiał ludzi zdołowanych i zagubionych, szkoda, że usunął konto. Chwała Mu za to, że Ci pomógł i podpowiedział co i gdzie.

płatku, będę ćwiczyć izometrię, byłam już raz w sanatorium i tam nauczyła mnie fizjoterapeutka tych ćwiczeń oraz McKenzi, które czasami wykonuję (retrakcje bez przeprostów, bo się boję sama).

Dzięki Ci płatku za wsparcie i porady, to dużo znaczy jak się jest obolałym i zlęknionym :105:

zjadłam właśnie obiadek i też nigdzie dzisiaj się nie wybieram już :bezradny:

a co wzięłaś na migrenę? szkoda, że nie mija :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, zgadza się, to ten sam o którym myślałam, wielu osobom pomagał i podpowiadał specjalistów. A na forum często rozbawiał ludzi zdołowanych i zagubionych, szkoda, że usunął konto. Chwała Mu za to, że Ci pomógł i podpowiedział co i gdzie.

płatku, będę ćwiczyć izometrię, byłam już raz w sanatorium i tam nauczyła mnie fizjoterapeutka tych ćwiczeń oraz McKenzi, które czasami wykonuję (retrakcje bez przeprostów, bo się boję sama).

Dzięki Ci płatku za wsparcie i porady, to dużo znaczy jak się jest obolałym i zlęknionym :105:

zjadłam właśnie obiadek i też nigdzie dzisiaj się nie wybieram już :bezradny:

a co wzięłaś na migrenę? szkoda, że nie mija :(

Cwicz , cwicz to duzo pomaga:)

musimy sie jakos ratowac.ja poogladalam filmik.na migrene wzielam solpadeine i ibuprom. i tylko mi stlumilo bol.

-- 25 maja 2014, 16:59 --

Ahma, amelia83, :****************** he y kobietki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi