Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

monk.2000, ja uwielbiam i kadzidełka i olejki-bardziej nawet, ale mój Mąż ma uczulenie...niestety. Dosłownie powodują u Niego przyśpieszenie pracy serca...a ponieważ ma utrwalone migotanie przedsionków, nie mogę Mu tego robić. Zamierzam kupić sobie, w zamian, bukiety lawendy, ale nie mogę znaleźć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, lęki dobijają, dobrze że choć nastroj lepszy. Oby minęło jak najszybciej i tego Ci życzę no i miłego odpoczynku na świeżym, choć w Wawie nie do końca, powietrzu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Anna Maria, oj tak, to powietrze wątpliwej świeżości jest :D

Jednak wokół mojego bloku jest dużo zieleni, miejsc do spaceru. Mieszkają nawet jeże, kilka rodzin. Chyba jednak do końca nie jest tu tak "nieświeżo" :lol:

Zresztą ja nie mieszkam w centrum, moja dzielnica jest z dala od największego ruchu, spalin.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ahma, super :) U mnie :/ byłam u lekarza rodzinnego po receptę na moje leki bo mi nie styknie do wizyty u nowej lekarki, potem poszłam do fryzjera. Jestem zadowolona z siebie bo jakoś spokojnie minęła mi wizyta i znienawidzony fryzjer

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ahma, super :) U mnie :/ byłam u lekarza rodzinnego po receptę na moje leki bo mi nie styknie do wizyty u nowej lekarki, potem poszłam do fryzjera. Jestem zadowolona z siebie bo jakoś spokojnie minęła mi wizyta i znienawidzony fryzjer

Cześć Anna Maria :papa:

A czemu nie lubisz chodzić do fryzjera?

Ja muszę się wybrać w piątek na obcięcie samej grzywki, bo jak sama obcinam to wychodzi porażka, a wydaje się takie łatwe :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ahma, a czemu Cię namawia ?

lucy1979, bo mnie trzęsie zawsze, tym razem było lepiej

platek rozy, cześć. ja Ci nie doradzę, pewnie lepiej ale dwie godziny będziesz siedzieć i się nakręcac, masz się czym zając w tym czasie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi