Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

hej:) dawno mnie nie bylo... w zasadzie to zalatana jestem... duzo czasu z mala a to spacery a to zakupy a to sprzatanie i tak mi czas ucieka... teraz tez przygotowania do sezonu wiec jest co robic...

teraz ataki paniki mam wiec nie mogac i tak zasnac wpadlam do Was... kurcze a wszystko przez horror jaki mi maz puscil;(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, serio psy mnie uwielbiają obce zupełnie. Nie zdarzyło mi sie by jakis szczekał na mnie.

Ostatnio szła babka z psem włosów miał po prostu ogrom zamiast sierści miał włosie. wielki pies coś jak połaczenie wilka. rasowy jakiś. a ja od razu głaskanie a on mnie lize po nadgarstkach :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w tym filmie to opetani ludzie i cos mi sie wlaczylo ze nie umiem zyc taka pustka i przerazenie ze cos sobie zrobie i chociaz na codzien jest ok to podczas ataku nie potrafie sobie nic wytlumaczyc... od razu czarne scenariusze... co jest? moje myslenie polega na tym wtedy ze chwila cos mnie przybije i choc boje sie to cos sobie zrobie bo strace zmysly... a przeciez samobojcy chca umrzec i to robia a niejednokrotnie lekarze ich ratuja... skad te mysli ze mi nic nie pomoze... porypana mam dynke

-- 01 maja 2014, 00:36 --

chyba wszystkich wystraszylam:(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi