Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

platek rozy, ja myślałam czy nie iść do mopsu bo jakąś pomoc finansową ale zupełnie nie wiem jak mam się za to zabrać, czy iść do nich, czy robić grupę bezpłatną czy co mam ze sobą zrobić :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LATEK1962, od jutra zaczynam brać, arketis działa ok tylko mam dawkę teraz zwiększoną, pernaiznum nie wiem czy Cię interesuje ale działa ok przeciwlękowo i urojeniowo i hydroksyzyna mnie wycisza, prop jest średni, nie wpływa zupełnie na psychikę tylko te fizyczne objawy trochę blokuje, mam niskie ciśnienie dlatego nie mogę go brać za dużo to może też nie ma wielkich efektów, ale z tego co mówiła mi lekarka on nie działa na psychikę tylko na fizyczne objawy a psychicznie bez zmian

-- 07 kwi 2014, 18:28 --

platek rozy, aha, dziękuje :**** o matko to kolejny stres, obcy lekarz :roll: i ciekawe jaka szansa na grupe :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Pójdę do mopsu, może jutro zapytam się co i jak, i jestem zarejestrowana w urzędzie pracy, to może zanim stanę na komisji bo pewnie będzie to długo trwało dostanę jakąś pomoc, mój znajomy dostaje śmieszny zasiłek bo 250 zł (ale nie choruje tylko nie może znaleźć pracy), nawet to by mnie ucieszyło biorąc pod uwagę,że kupuje leki a dziś w aptece zostawiłam 60zł... średnio raz na miesiąc 60zł to tragedia zwłaszcza,że ciężko mi znaleźć pracę i w niej siedzieć, a całe życie być na utrzymaniu kogoś to też kiepski pomysł, może ta grupa pomogłaby mi też w znalezieniu pracy chociaż na pół etatu :why:

-- 07 kwi 2014, 18:39 --

mirunia, :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chocovanilla, no to jeszcze taki zasiłek do tego chociaż na leczenie miałabym spokojnie pieniądze bez dodatkowego stresu. Jutro pójdę do mopsu, pogadam i zobaczę ci mi powiedzą i poradzą bo przecież ja zwariuje. Raz,że walczę ze swoją głową, lękami to jeszcze to życie takie zjebane i trudne jest, że aż się rzygać chce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chocovanilla, jak wychodze z gabinetu moge wszytsko , wtedy mam najlepszy dzien w calym tygodniu. No i zaczynam ukladac sprawy w zyciu ktore mnie zdusily oraz staram sie poukladac relakcje ktore mi nie sluza , zobaczymy co z tego wyjdzie . Oprocz tego prowadze zeszyty z moimi emocjami , sytuacjami ktore we mnie lęk wywoaly , spisuje co wtedy czulam , co myslalam i co robilam przed taka sytuacja , gdzie bylam ...

-- 07 kwi 2014, 19:44 --

Anel92, dokladnie , ja jak mi nie da zus juz swiadczenia to tez pojde do mopsu i sie bede starala o cos od nich .

-- 07 kwi 2014, 19:44 --

mirunia, ja z osoby ktora w domu bywala wieczorami a tak miala prace , drugi kierunek studiow , wyjscia ze znajomymi zycie w ciaglym ruchu nagle zyje jak pustelnik i wszytsko mnie przeraza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

comatom, :papa:

kasiątko, wiesz mi nie chodzi o duże pieniądze, chciałabym chociaż zwrot tego co wydaje na leki, to wszystko, pracę i tak muszę znaleźć a może z grupą byłoby mi łatwiej coś znaleźć

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kasiątko, przy lekkim może i nie wiesz ja brałam jeszcze jak były te poprzednie określenia... ... ale to chyba umiarkowana... ale weźmy też pod uwage że ja startowałam z nerwicą lekowo depresyjną a tutaj jest troszke inaczej... myśle ze anel ma spore szanse...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi