Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

@Lunaa :mrgreen: poprawiłaś mi humor! Taka jest prawda... a facetowi współczuję tego lodu na brzuchu :lol:

Wypogadza się nieco, widzę błękit nieba, ale jest ziąb i mało łba nie urwie. Jak dobrze być w domku przy talerzu gorącej zupy!

A Ty jak tam, nastrajasz się chyba pozytywnie na jutrzejszy arbeit? Dosyć laby, żeby nie wypaść z wprawy. Niech się toczy to życie. ;)

@takie_tam taki żarcik miał być, ale :mhm:.............

@szary wilk witaj, dawnoś zaglądał :D

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość szary wilk

@Lunaa, pod ciepłą piżamką cieplusie ciałko :classic_wink:

@mirunia , może teraz częściej będę :classic_biggrin:

U mnie na wsi wygwizdów straszny i zimnica okrutna, chyba jesień na dobre. Trza nagrzać w domu...

Edytowane przez szary wilk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość szary wilk
12 minut temu, mirunia napisał:

Taka jest prawda... a facetowi współczuję tego lodu na brzuchu :lol:

To mnie też trzeba współczuć, bo taką przyjemność też czasem czuję ale na plecach :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@mirunia właśnie kocykuję i się nastrajam na jutrzejszy dzien:hide: Marnie mi idzie ale wszystko co dobre szybko się kończy. Odpoczywałam przez  trzy dni...naładowałam akumulatory i jutro wracam pełną parą do pracy. Cieszę się, że mogłam Ci sprawić odrobinę radości ;)

@szary wilk moje nogi zawsze lodowate ale to wie tylko mój mąż :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam z pracy...nudze sie bo ludzie nie chodza zbytnio. Zapewne dlatego, ze siedza w cieplych domach i ani mysla wychodzic na zimnice...brrr. Dobrze, ze choc humor dopisuje i niestraszna mi poki co jesien. Oby tak dalej 🙂

Pozdrawiam i trzymajcie sie cieplo 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam 🙂

Wstałam niedawno i popijam kawkę...jeszcze jeden dzień i wolne dwa dni. Wczoraj zaliczyłam fatalny dzień w pracy ale nie zawsze ruch jest taki jaki bym sobie życzyła. 

@tosia_j jak dziś Twój humor...lepiej trochę? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po cichu 
Po wielkiemu cichu 
Idu sobie ku spamowej na zwiadu 
I idu i patrzu 

Na wątku cichosza                                                                                                                                                                                      Na forum cichosza
Nie ma tosi_j
I nie ma Mirunia
Tu cichosza tam cicho 
Szaro brudno i zima 

Po cichu 
Po wielkiemu cichu 
Idu sobie i idu i idu 

..........

Edytowane przez Linnea

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór!

@Lunaa  :mrgreen: brawo! Jesteś niesamowita....:great:

A gdzie podkład muzyczny? Jakoś sama musiałam sobie zaśpiewać... ale trzymałam się za brzuch :lol:

No cichosza, nie to co kiedyś tu było gwarno... raz wesoło, raz mniej, ale działo się. :bezradny:

Może jutro będę miała lepszy dzień, dzisiaj trochę nostalgicznie snuję się po chałupie. Tu coś zrobię, tam coś przesunę i już noc...

Nie kocham tej pory roku, ale muszę jakoś przetrwać, chyba aż do marca (?) Liczę na fajną połowę października.

@takie_tam nawet nie wiem o co chodzi, o jaką urazę? Spokojnie.... :D  Pokazałbyś lepiej swoje żołnierzyki ;)

image.png.a54439362e985c78173efde0352ceb14.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Lunaa napisał:

Po cichu 
Po wielkiemu cichu 
Idu sobie ku spamowej na zwiadu 
I idu i patrzu 

Na wątku cichosza                                                                                                                                                                                      Na forum cichosza
Nie ma tosi_j
I nie ma Mirunia
Tu cichosza tam cicho 
Szaro brudno i zima 

Po cichu 
Po wielkiemu cichu 
Idu sobie i idu i idu 

..........

:classic_blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie 🙂 Och, Turnau! 🙂 

Nuże, wszyscy, którzy macie pragnienie, pójdźcie do wód, a którzy nie macie pieniędzy, pójdźcie, kupujcie i jedzcie! Pójdźcie, kupujcie bez pieniędzy i bez płacenia wino i mleko! (...) Nakłońcie swojego ucha i pójdźcie do mnie, słuchajcie, a ożyje wasza dusza, bo ja chcę zawrzeć z wami wieczne przymierze, z niezłomnymi dowodami łaski okazanej niegdyś Dawidowi! Jak jego ustanowiłem świadkiem dla narodów, księciem i rozkazodawcą ludów, Tak ty wezwiesz naród, którego nie znasz, a narody, które nie znały ciebie, będą śpiesznie podążać do ciebie przez wzgląd na Pana, twojego Boga, i przez wzgląd na Świętego Izraelskiego, gdyż cię wsławił. Szukajcie Pana, dopóki można Go znaleźć, wzywajcie go, dopóki jest blisko! (...) Bo myśli moje, to nie myśli wasze, a drogi wasze, to nie drogi moje - mówi PanLecz jak niebiosa są wyższe niż ziemia, tak moje drogi są wyższe niż drogi wasze i myśli moje niż myśli wasze.

Księga Izajasza 55, 1-9

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Abigail_1Sm25, widzę, że "nocny marek" z Ciebie :D Ze mnie z kolei "ranny ptaszek" :D

Jak tam dzisiaj nastroje u Was? :)

Ja zaraz lecę na sklepy :D

Sertralina 150mg

Arypiprazol 30mg

Pregabalina 375mg

Kwetiapina 450mg

Klonazepam/Alprazolam/Lorazepam - doraźnie

F.20 - schizofrenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi