Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

47 minut temu, mirunia napisał:

Widzisz @Lunaa, zajrzałam przy końcu niedzieli. Co tam dobrego u Ciebie, radzisz sobie jakoś? Nastrój przychylny do życia?

Witaj mirunia...miło, że zajrzałaś. 🙂 Niestety urlop skończył mi się kilka dni temu i podobnie jak ty jutro do pracki idę. Urlop spędziłam nad morzem...była cudowna pogoda a i woda nawet ciepła. Wylegiwałam się na plaży delektując pięknymi widokami i rozmyślając. Odpoczęłam ale ciężko mi "zaskoczyć" znów w pracy....cierpie chyba na jakiś syndrom pourlopowy ;)  Samopoczucie nawet dobre tylko jak to bywa problemy mnie nie omijają ale sielankowo przecież nie może być 😕 Mam nadzieję, że u Ciebie sampoczucie dobre?

@tosia_j   ekipa trochę się wykruszyła na forum.

Miłych snów 🙂

Edytowane przez Linnea

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 11.08.2018 o 16:40, tosia_j napisał:

nie wyobrazam sobie wiejskiego. lat 41. opalającego sie , nago

@tosia_j -czemu się ograniczasz ,popuść wodze fantazji -to nic nie kosztuje i może być całkiem fajnie  ;)

W dniu 19.08.2018 o 13:05, Lunaa napisał:

@JERZY62 miłej niedzieli...dobrze choć ciebie widzieć. Wciąż pamiętam jak stawiałeś piwo w oberży :classic_wink:

W dniu 19.08.2018 o 13:08, JERZY62 napisał:

@Lunaadobre stare czasy to były.

no i co Wy tak wspominacie....???  straszna mordownia to była : Jerzy rozpijał towarzystwo -które potem lądowało w wątku o uzależnieniach , pełno tam piratów , łowców głów , kosmitów ,nielegalnych robotów bojowych ,kobiet lekkich obyczajów (to akurat było fajne :105: ) ,kuflem można było w głowę dostać (to akurat było niefajne :? ) ,chcesz siku a tu ubikacje zablokowane przez kochające sie pary... -jednym słowem...

:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@tosia_jteż tak mam...zwłaszcza wtedy gdy coś mnie martwi a później okazuje się, że wszystko kończy się dobrze..

Zajdłam przepyszne placki z cukini z sosem tzatziki 🙂

Edytowane przez Linnea

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi