Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Siema!

Jeszcze nie byłem na energetyku. Wstałem z rana, zadzwoniłem do serwisu, dowiedziałem się trochę o niepasujących mi cenach (ale skoro nie mam co z hajsem robić), to się zastanowię.

Wymiana obudowy z naprawą power buttona tak żeby wszystko było spasowane może kosztować do 250zł. A ja już wydałem 100zł na ebayowską żeby tylko kilka uszkodzeń ukryć...

No ale pewnie skorzystam, będę miał powód żeby dłużej telefonu nie zmieniać. Zawsze coś. Tylko muszę wiedzieć kiedy będzie miał od dystrybutora.

No, to target - stacja benzynowa! Ostatnio piję o 1 energetyk dziennie więcej (czyli dwa). Let's go.

Miłego dnia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór!

Cały dzień poza domem, zgodnie ze sprytnym planem.

Z tego chyba niewyspania i marnej formy dostałam dziś u fryzjerki ataku paniki, więc przez dwie godziny łaziłam w kółko po zakładzie, z przerwą na stosowne zabiegi. Wytłumaczyłam dwóm babkom, które były też na wizycie, że tak muszę i trudno. No niestety raz na jakiś czas człowieka dopada. :bezradny:

Jestem tą akcją bardzo zmęczona. Na całe szczęście z psem iść nie muszę ( też pojechał z chłopakami) i mogę już po prostu zalegać. Tylko muszę się zmobilizować do wskoczenia w piżamę.

Wezmę jutro neuroleptyk, bo już ledwo zipię. Nie jest dobrze. Ale na pazurki na jutro się umówiłam, bo jak zdychać, to z fasonem... :bezradny:

zupa z rzodkiewek, Czytam, że chciałaś mnie wczoraj pocieszyć. Aniele, rozmieszyłaś mnie, to największy prezent. :smile: A jak Ty dzisiaj?

sailorka, Grunt, że wszystko całe. Zobaczysz jutro, jak nóżka będzie się zachowywać.

Reghum, Nie piszesz o chorobie. :great:

nieboszczyk, Jak wyprawa? :smile:

JERZY62, :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, joł

wreszcie usiadłam do rysowania. po wielu dniach bez. pierwsyz raz rysowałam na komputerze (używając cintiqa, to taki zaawansowany tablet graficzny) i wiecie co, wyszło mi! tj. nie zapomniałam, jak się to robi. efekt możecie zobaczyć w dziale "rysunki"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wytłumaczyłam dwóm babkom, które były też na wizycie, że tak muszę i trudno. No niestety raz na jakiś czas człowieka dopada.

hmmm, ja po akcji jak jeden jedyny raz powiedziałam "otoczeniu" że mam atak w takim publicznym miejscu nigdy przenigdy już tego nie zrobię.

połykam tabletkę i siedzę sama, ale nigdy przenigdy nie wtajemniczę już w to normalsów.

może dlatego, że nikt nigdy nie podszedł do mnie życzliwie kiedy mi słabo, źle się poczuję etc.

Niebooooooszczyk "Szczyrk" kojarzy mi się z czytankami z podstawówkowego elementarza o feriach. :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Reghum, a energetyków ile?

spokojnej nocki... ja się jeszcze nie kładę

Dwa, i to rano o 12.

Doleciała wódka. Nie wiem czy jestem pijany, trzeźwy nie jestem.

Jestem za to zdrowy, nie mam schizo. Mad medleye nie są prawdziwymi wyznacznikami szaleństwa.

Więc co jest wartością człowieka chorego psychicznie?

Elo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w szczyrku szaleje halny.drzewa obłamane,piachem sypie w oczy,z kolejki zdjeli wagoniki i zostały gołe liny.mozna było zjeść tatara w knajpie.w beskidach nie jadają kiełbasy z grilla.jadają jakieś cyce z ptoka zdjęte z łognia,jakieś polywki i co baby ulypjom z ciasta

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra, jestem trzeźwy, ba byłem na stacji i normalnie rozmawiałem z kolesiem który zna mnie całkiem dobrze z widzenia (zapytałem się o godziny okienka w nocy, bo stacja wtedy nie jest samoobsługowa, a kasjerzy często siedzą w swoim kąciku dla pracujących, z tego co zauważyłem są dwie osoby na nocce). Tak, kupiłem kolejne dwa energetyki.

Wszystkim odpie*dala, nawet ktoś tam rzygał (może i nawet dwie osoby), a ja bym nawet przeszedł się teraz na pokemongo, gdyby nie to, że nadal mam wk*rw na telefon. Nie ma co robić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi