Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry Forumowicze :smile:

Dzisiaj niestety ( na razie ) ostatni dzień terapii bio-magnezem.

Trzy terapie są za darmo, potem się płaci 50zł za jedną terapię.

Można tez załatwić sobie zniżkę, jak się ma pewną grupę.

Można też kupić sprzęt w ratach, albo normalnie.

Przed wczoraj miałem pierwszą terapię i po niej byłem tak pobudzony, jakbym przypudrował :mrgreen:

Wczoraj czułem się taki żeśki :D

Ciekawe co dzisiaj będzie :lol:

Dobra sprawa z tym, ale kasa potrzebna :D

Jakoś się załatwi kasę. Najważniejsze żeby Babcia miała systematyczne w miarę terapie :smile:

SupeR, że Babci tak to pomaga :great::brawo::yeah:

Miłego dnia Forumowicze :smile:

Z Panem Bogiem :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry :D

U mnie też ciepło, choć wcześniej padało...piękne wiosenne barwy dookoła napawają optymizmem. Jest ślicznie...

Byłam na badaniach rano, do lekarza nie udało mi się dostać /trzeba byłoby czekać 5h i, a nie jestem na tyle silna, by jechać tam ponownie/.

W drodze powrotnej wpadłam po zakupy... i to by było na tyle mojej aktywności na dzisiaj ;) No nie wygląda to dobrze.

Nadziei nie tracę jednak :D , bo psychika działa jak trzeba :mrgreen:

Miłego popołudnia życzę :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kochane, ważna sprawa, kto będzie wiedział, jak nie wy. Kupiłam zaparzacz do kawusi i dopiero w domu zauważyłam, że jest "indukcyjny". OK, czyli można go stawiać na płycie indukcyjnej. A na gazie można? :zonk:

Byłam w sądzie po zaświadczenia, jestem niewinna :brawo: Tak się zgrzałam szukając wejścia do sądu, że potem już popylałam w kurtce obwiązanej za rękawy wokół pasa, bo nie miałam wolnej ręki :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry! :papa:

Dzionek pienkny, wynagrodził nam poprzednie dni. Jest przyjemnie ciepło i słonecznie, oby tak dalej. :D Ptaszki też przestały fałszować i piknie świergolą. :mrgreen:

misty-eyed, Słusznie Misty, nie trać nadziei, forma wróci do normy. Ważne, że jesteś w miarę silna psychicznie, więc organizm sobie poradzi siłą woli. Suplementuj się i nabieraj sił. Nadal masz ten suchy kaszel? Może syrop Supremin, albo Pectosol poradzi?

cyklopka, wszelkie naczynia do kuchenek indukcyjnych nadają się do gazowych, ale nigdy odwrotnie.

Możesz śmiało parzyć kawę na gazie.

Super, żeś niewinna :mrgreen: i czyściutka w papierach ;) teraz kolejne papiery do załatwienia i do pracy marsz rodacy! To już tylko 2 tyg. :great:

Miłego popołudnia i wieczoru Spamiarzom!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, grunt to nie tracić nadziei :D Kaszel jest już w innej fazie, stosuję Flegaminę w syropie bez cukru, nadal robię inhalacje / to urządzenie jest niezwykle przydatne/ z płynem izotonicznym z kwasem hialuronowym.

JERZY62, często nie zauważamy tego, co natura nam funduje ... z wiekiem to się zmienia zazwyczaj :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

misty-eyed, wiosna dla nas czas przemian stąd mimo przyjemnej aury takie braki sił.

mirunia, dziękuję, o to mi chodziło, dom mój gdzie kawa moja. Docelowo zrezygnuję z rozpuszczalnej i będę się poić w końcu parzoną bez fusów. Bo do tej pory rytuałem była rozpuszczalna rano, a fusiara jakoś późnym popołudniem, bo inaczej nie wchodziło. A teraz ekspresko o każdej porze.

Ogólnie jestem ucieszona, bardzo mam fajne plany na najbliższe tygodnie, w sobotę idę do kolegi na grilla, za dwa tygodnie zlot fanów fantastyki, w międzyczasie wernisaż mojej ulubionej malarki, z którą się zakoleżankowałyśmy :) Fryzjer, psychiatra, takie tam :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, ja też, nie lubię fryzjerów i kosmetyczek... Włosy ścinam, gdy już nie mogę na siebie patrzeć, ale cierpię okrutnie na fotelu :bezradny: a zabiegi kosmetyczne robię sama, bo lubię bardzo :D

cyklopka, aktywność Twoja na wiosnę znacznie wzrosła /wzrasta/ :D i o to chodzi :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry Forumowicze :smile:

Miałem sen w którym spotkałem Kumpla, który był z moim dawnym Znajomym. Oni się może do dzisiaj kumplują. To jest rzeczywistość.

Teraz opowiadam sen: Spotkałem dawnego znajomego Pana D ( był kiedyś przywódcą na Ruchu ) no i Kumpla. Pan D mnie pytał, czy idę się bić.

Mówię mu, ze teraz jestem chudy i jak przybiorę na masie to się zgłoszę :D

Wstaję rano, patrzę a tam info, że Ruch&Wisła zabrali wszystkie flagi Gieksie :mrgreen::lol::D Padłem na podłogę i się nie podnoszę. :mrgreen::lol::D

Mianowicie: ten sen co mi się śnił, miał przekaz :D

Mnie to już nie bawi, ale beke mam niezłą. Jak sobie przypomnę co ta Gieksa odstawiała kiedyś i teraz, to się nie dziwię, że chłopaki Nasi ich tak potraktowali.

48 flag stracić to musi bardzo boleć a i Gieksa będzie jak to ma w zwyczaju kłamać w żywe oczy :mrgreen:

Jerzy62: BioMag ma wiele zastosowań, przy różnych dolegliwościach/schorzeniach.

Ma również przeciw skazania: takie jak: np: Nowotwory, Gruźlica i jeszcze coś.

Miłego dnia Forumowicze :smile:

Z Panem Bogiem :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry! :papa:

Ptasi koncert dla Spamowiczów na dobry nastrój podczas weekendu. :105: W końcu wiosenny piąteczek... :yeah:

[videoyoutube=gGx6yeRZJUg][/videoyoutube]

Carica Milica, czekamy na focie tych pupilków! :D A Tobie życzę dobrego "wchodzenia" na nowe leki. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!

Słońceeeee!!! Ale takie prawdziwe, nie łypiące zza chmurki. Od razu cieplej.

Byłam z przyjaciółką na długim spacerze brzegiem morza, aż doszłyśmy do sąsiedniego miasta. :smile: Potem monsz się wyrwał na chwilę z roboty i posiedzieliśmy na lemoniadzie grzejąc kostki. Fotonik tu, fotonik tam i się uzbiera... ;)

Teraz padłam, bo organizm wariuje od zmian pogody.

Dostałam od przyjaciółki piękne prezenty. :105:

Ogólnie lichość lichością, ale tam w cholerę, jestem bardzo zadowolona.

Odsapnę i pichcę - dziś kurak zagrodowy duszony w młodych warzywach, z młodymi ziemniaczkami. Jak wiosna, to na całego. :smile:

A propos fryzjera - umówiłam się. W obce miejsce ( bo moja zawalona robotą, nie mogę czekać dwa tygodnie). :zonk:

Miłego weekendu Wszystkim!!!

Carica Milica, Gdzie foty kocików? :time:

mirunia, Ciebie też słoneczko rozpieszcza?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Byliśmy w Franopolu.Na cudownej wycieczce.Pierwszy raz siedziałem na koniu.O imieniu Amorek,prawdziwy arab.Czystej krwi.Potem,były spacery z kijami.Pieczenie kiełbasek.

Była super atmosfera.Do opiekunki Asi,rocznik 1982.Powiedziałem,wygladsz na koniu,jak rzymska wojowniczka.

Bardzo ją tu ubawiło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi