Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry Wszystkim!

Rano mnie słońce popieściło, to myślę, będzie dobrze... No. To jest już czarno. No i powiedzcie jak tu się utrzymać na nogach...

Byłam u fryzjerki ( kawka, ploteczki, prasa brukowa ;) ), powiedziała, że znów mam potworną czuprynę, no perukę na głowie :D i musiała mi ostro cieniować, żeby się układały. Olejowaniu włosów mówimy zdecydowane tak. :great:

Przyjaciółka z narzeczonym przynieśli mi cali ekstatyczni oficjalne zaproszenie na ślub i imprezkę. :105: Umówiłyśmy się na jutro na pogaduchowy spacer, bo zobaczymy się potem dopiero w maju.

Teraz obiadek się robi ( pieczeń z szynki) i potem mam zamiar śmignąć do dalekiej biblioteki odebrać swoje zamówienie książkowe.

A tak to mam herzklekot i telepawkę, ale się trzymam... 8)

Miłego weekendu!

neon, :hide:;)

mirunia, Jak tam weekendzik się zapowiada?

Purpurowy, :yeah: Czekamy na relację z randki!

cyklopka, Może zadzwonią w poniedziałek... :bezradny:

Sympatyczny wieczór Ci się zapowiada.

Ḍryāgan, Wracaj szybko do zdrowia Baranku! Idziesz do roboty w poniedziałek?

tosia_j, Grunt to wirusa nie mieć ( żadnego)... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, osobiście z szynki lubię tylko szynkę wędzoną i pokrojoną w plastry. Żadna pieczeń z szynki, pulpety z szynki, kiełbasa z szynki :nono: Tylko szynka z szynki.

W poniedziałek będę zwarta i gotowa. Z drugiej firmy mają zadzwonić bez względu na wynik rekrutacji.

Wrzuciłam fotkę do Ludzi z forum, którą lepiłam w nocy zainspirowana zabawą facebookową "zrób se selfie w ikonicznej pozie z Heroes".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej, wróciłem ze spaceru z Karolem. Wczoraj nas kontrolowała policja bo on wiecznie chodzi w tym kapturze. Policjant mówił, że takich zatrzymują. Dzisiaj idziemy a naprzeciwka patrol,to ja powiedziałem, że "o pewnie znowu będą nas kontrolować". Karol po dwudziestu minutach powiedział, że niepotrzebnie tak powiedziałem bo oni to słyszeli i że się zląkł. I od tamtej pory nic przez całą powrotną drogę się nie odzywał. Wkurza mnie to, że przez taką drobnostkę strzela focha i wprowadza taka dołująca atmosferę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bringthenoise - nie mam bo nie mam gdzie poznać.

Tosia - nie denerwuj mnie. Jestem hetero. Chodzę z nim na te spacery bo jak byliśmy w szpitalu to była jedyna rozrywka. Teraz te spacery nie są takie fajne - męczą mnie ze wględu na hałas na ulicy, , ale nie mam innej alternatywy na spędzenie popołudnia. Sam nie lubię siedzieć w mieszkaniu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi