Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

jak z drugiej strony, to chyba kurde lewatywa

Ja pier... niczę...

Uwielbiam Cię. :mrgreen:

Paracetamol w czopkach i jedziesz :brawo:

cyklopka, I co z tymi telefonami? Udało się skontaktować?

Tak, jedna to była babeczka, z którą rozmawiałam przedwczoraj tylko, że ze stacjonarnego.

Mam w przyszłym tygodniu dwie rozmowy umówione, a z innej firmy jeszcze dzwonili. A jeden numer z wczoraj miał kierunkowy z Gdańska, to chyba pomyłka. :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry :!:

Faktycznie, to jakiś gorszy czas...

Trudno zmobilizować się do czegokolwiek. :!:

Robię, co muszę...

tosiu_j, :D było spokojnie w miarę, wizyta powiodła się?

JERZY62, BratKat Purpurowy, pozdrawiam Was :D

cyklopka, czyli coś dzieje się... to napawa optymizmem :D

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, czyli coś dzieje się... to napawa optymizmem :D

Tyle naprałam tych aplikacji, że statystycznie coś musiało się przykleić.

Ale tak w życiu jest, albo posucha, albo urodzaj wszystkiego na raz :hide:

Będę się powoli zbierać na spotkanie w gronie czworga person o specyficznych zainteresowaniach 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JERZY62, nad tym można popracować, trzeba zmienić podejście, w Twoim przypadku, konkretnie do pracy... Podstawowa sprawa, nie myśleć, że "coś muszę", ale zabiorę się za coś, chcę popracować, to naprawdę działa.... autosugestia ma dużą moc!

http://michalpasterski.pl/2009/05/zamien-musze-na-chce/ - krótki artykuł na ten temat, warto przeczytać.

cyklopka, to prawda... Miłego i interesującego spotkania z ciekawymi ludźmi :lol:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JERZY62, BratKat Purpurowy, pozdrawiam Was :D

Również pozdrawiam. :D

Purpurowy, ale co paczki roznosisz, w kuriera się bawisz, czy jak to jest?

Wspominałeś kiedyś, że coś kuriera okradłeś, ale co jak to już nie pamiętam :smile:

Nieee, trochę można powiedzieć że żeruję na braku inteligencji lokalsów, ale wolę się nie wdawać w szczegóły. :lol:

Paracetamol w czopkach i jedziesz :brawo:

Czopki z mefedronem... :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, ładnie wygląda :D Ja lubię krótkie strzyżenie u mężczyzn. Jest praktyczne, higieniczne.

zwłaszcza psychicznie chorych i uposledzonych umysłowo które kompletnie nic nie daje oprócz uprzedmiotowienia i wyglądu niewolnika i chłopca do bicia który myje głowę mydłem po dniu ciężkiej roboty w brudzie pocie i pyle i którego przymusowo golono tylko w obawie przed epidemią wszawicy.ani nie jest się przez to przystojniejszy ani nie jest się przez to popularny bo choroba psychiczna odciąga przecież cały sex appelle.to tylko rytualne strzyżenie barana na rzez kiedy tylko włoski zaczną odrastać,bezproduktywny rytuał który tylko do szału doprowadza.długowłosi chorzy psychicznie i upośledzeni umysłowo przynajmniej popatrzą z przyjemnością w lusterko i podobają się samemu sobie przez co nabierają jakiegoś szacunku do siebie samego i swojego ciała traktują samych siebie jak dawny obiekt pożądania i westchnień którego byli niegdyś cichymi wielbicielami używają najlepszych szamponow czasami też odżywek i masek do włosów żeby się nie plątały jak nikomu się nie podobają i nigdy nie zostaną wybrani za brak zdrowia.(nie wolno panu pić alkoholu,nie wolno panu palić papierosów,nie wolno panu się kochać wylicza lekarz do pacjenta...ależ panie doktorze,nie da się zapomnieć z dnia na dzień że jest się mężczyzną.-golić to się pan może nawet codziennie-pociesza lekarz),

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi