Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

mirunia, to dobrze, że wybrałaś się do lekarza! Wyleczysz porządnie i będzie spokój...a zatoki to poważna sprawa, wiadomo! Z dnia na dzień poczujesz się lepiej, czego Ci życzę Miruniu z całego serca!

cyklopka, i słusznie, bo każde kolejne spotkanie to nowe doświadczenie!

U mnie też zrobiło się wiosennie, czego nie spodziewałam się :mhm:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!

No cóż, u mnie zimność i ponurość. Słoneczko tak na koniec dnia usiłowało się przebić, ale nie udało się...

Marznę w pracy w paluszki.

A tak to fajnie mi minął czas w pracy, miałam trochę roboty.

Zaraz się zbieram i śmigam do biblioteki w której jeszcze nie byłam, bo wypatrzyłam tam książkę, którą chcę przeczytać.

Rano byłam na długim spacerze nad morzem, korzystając z tego że nie pada. Taka pogoda, że w pewnym momencie nie było na horyzoncie żywej duszy.

Teraz też porządny spacer będzie. Ku zdrowiu głowy i zawzięłam się, żeby 2 kilo schudnąć. Niby nie muszę, ale mam potrzebę małego osobistego sukcesu i potwierdzenia swojej silnej woli. ;)

Miłego wieczoru!

Salirka, ale że masz jakieś informacje, których ja nie mam? ;)

cyklopka, No to super, że się odezwali. :great: Pewnie, że trzeba pojechać, rozejrzeć się. Powodzenia!

mirunia, Wracaj do zdrowia szybciutko Kochana! Dobrze, że dostałaś ten trzydniowy antybiol (też go na zatoki miałam), to chociaż Cię tak nie przetrzepie.

A wiesz, że trochę Ci zazdraszczam oczywiście nie choroby, tylko domkowania. Tak troszku, niewinnie, bym się przeziębiła, co by pozalegać w pustym i cichym domku... :mrgreen: Chociaż znając mnie, to i tak w domu bym nie została... Dobra odwołuję, nie zazdraszczam, nic z tego nie będzie... :D

misty-eyed, Byliśmy w kinie na - Kong, wyspa czaszki. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry Wieczór Forumowicze :smile:

Mrhps co to znaczy być słabeuszem ? :P np ja w podstawówce byłem leszczem, na szczęście potem się to zmieniło, lecz niestety poszło to o wiele za daleko. Zezwierzęcenie. Jeżeli chodzi o psychikę, to zawsze była słaba a nawet momentami bardzo słaba. Teraz powoli psychicznie idę miejmy nadzieję ku lepszemu.

Brawo Białe Orły :D

Kamil Stoch jeszcze to wszystko zdobędzie :brawo::great:

Niedziela minęła u Babci :smile: Powrót z Mamą był mokry, ale Mama się zabezpieczyła w postaci parasola, który wziąłem w swoją rękę i tak sobie szliśmy :D

Miłego Wieczoru Forumowicze :smile:

Dziękuję :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi