Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Wiosna jednak buchnęła moi Drodzy. Pies złapał trop na ogródku i znalazł naszego ulubionego gościa - Jeżysław się obudził! :great: Ale co taki biedny jeż je o tej porze, robaki chyba jeszcze nie wstały... :bezradny:

Kupiłam sobie na przecenie w Lidlu storczyka ( dużo fajnych kwiatów było na promo, pewnie po Dniu Kobiet) i spotkałam tam też koleżankę ( w wersji zombiak, ledwo na oczy paczała, nie tylko mnie trzepie) i umówiłam się na poniedziałek na kawę przed pracą. O takie przyjemności.

cyklopka, Widzę, też na wieczór sobie dogadzasz. :smile: Ech trzeba jakoś z fasonem przetrwać to przesilenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, tosia_j, Wiadomość z 10.03.2017 r. - "Kleszcze nad Wisłą. W Warszawie pajęczaki zaczęły już atakować" Czyli niektóre nie śpią już :mrgreen:

cyklopka, koniecznie spotkać się z kimś-chyba jeszcze nie za późno?

A ja kupiłam /też po obniżce/ bardzo ładnego sukulenta /chyba dobra odmiana?/ :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

misty-eyed, Wiele moich roślin to przygarniuchy obniżkowe. :smile:

Po co ma się obudzić coś miłego, jak może kleszcz? :twisted:

tosia_j, no śpiom ... ;) Pająków chyba nie jedzą jeże...

cyklopka, I cóż wymyśliłaś? :smile:

Czytam recki olejków, również na rosyjskich stronach,. czasami jak chcę tylko przelecieć wzrokiem to włączam tłumacza. Cóż za cuda się ukazują. Np. " Zapach na ścieranie, wystarczy, przez cały dzień. Dobrze, jeśli na randkę, a może być trochę remontu." :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, kiepski plan, uruchamianie programu komputerowego, którego używałam 20 lat temu. Więc teraz męczę bułę, żeby ktoś mi pomógł rozwiązać to zagadnienie jak się tym posłużyć na nieco nowszym systemie. Czyli będę marudzić, póki się nie zmęczę.

I nie mam chipsów, bo mam postanowienie i mi żal.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, Nie przeszkadza mi to, wiesz, że doceniam Twoje poczucie humoru.

Cokolwiek, żeby Ci poprawić nastrój.

, ja też :great:

U mnie na osiedlu mieszka rodzina jeży, ale jeszcze ich nie widziałam, nie spotkałam...

To budujące uczucie, gdy zdajesz sobie sprawę, że te i inne stworzonka /ptaki, których u mnie jest mnóstwo/ jeszcze chcą żyć między nami...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, misty-eyed, dzieki za wyrozumialosc, przejdzie mi

przypomnialo mi sie jak rok temu szłam na siłownie i w samym progu stał jez

i spychalam go siatka z dresem zeby sie gdzies zamelinowal

ale on sie zwinal w kulkę i bał

w koncu przemawialamdo niego czułym glosem i poszedl skubany

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, po co Ci Win95? Czym wirtualizujesz?

Microsoft Virtual PC.

Chcę uruchomić program z 1996 roku.

Poza tym kwestia sentymentalna, gdybym mogła przeżyć lata 90-te jeszcze raz jako dziecko/nastolatka, wiedząc to co wiem teraz, to wiele bym osiągnęła. Powinnam była się uczyć programować kompy, poznawać języki inne niż angielski, śpiewać, tańczyć i jeść pomarańczy. (No dobra, trochę śpiewałam).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam, słońca nadal ni ni ni, cięzkie czasy, pół roku bez słońca, tych pojedynczych dni nie uznaje, bo to było robione tylko na złość ;)

neon, ło matko, jesteś, odetchnęliśmy... :D Przyszłej zimy spotkam Cię zapewne na plaży... ;)

No było sobie kupić przaśny krem Nivea, a nie jakiś udający ekskluzywny w ciężkim szklanym słoiczku... ;)

Namawiasz mnie na jakiś wypasiony piękny kibel do łazienki, która ma 18 lat i była w międzyczasie tylko malowana. Wiesz co to by było? Od razu cholery bym dostała i musiała wziąć kredyt na generalny remont. :D

z tymi remontami to własnie tak jest, jak z kostkami domina. jak sie jedno ruszy jedno, to czemu nie można byłoby i drugiego poprawić za jednym zamachem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam Was :D

U mnie przebija się słońce ale jest zimne powietrze. Czuć wczesną wiosnę. Obeszłam trochę moje skalniaki i kwiatuszki i nie mogę się doczekać jak znów zaczną pięknie kwitnąć. Jutro mam ciekawy dzień bo wyjeżdżam w góry. Na początek sezonu Beskidy aby się rozkręcić trochę bo zastana jestem po zimie. Nie mogę się doczekać :D

kosmostrada nie mam deszczownicy...niestety :why:

Pozdrawiam i miłego życzę :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!

Potwierdzam relację Neona z północy - słońca nadal niet. Zimno... Pada... :roll:

Potwierdzam również doniesienia Cyklopki na temat hiacynta z Biedry - kolor jasnoróżowy. :smile:

I tak się wybrałam w świat. W jednym miejscu pocałowałam klamkę, bo wyjątkowo zamknięte, ale ryż kiełkujący gaba nabyłam dziś do obiadu i wracając zajrzałam do lumpka i kupiłam sobie dwie koszule do pracy, świetne, bardzo dobrej jakości, za całe 5 zeta za sztukę. :yeah:

Teraz snuję się po domu, kawkuję i paczę na bury świat za oknem. Co tu robić sympatycznego?

Miłego dzionka!

Salirka, Jednak się udało - wolne, wyjazd, góry! Wspaniale! :great: Miłego odpoczynku!

neon, proszę bardzo - szybki przelew z okrągłą sumką i ruszam remont łazienki choćby jutro. ;)

A my cierpliwie czekamy na światło, co? :bezradny:

mhrps, No raczej nie słyszałam o uboku przeziębienia w postaci ataku paniki. ;) Aczkolwiek będąc osłabionymi stajemy się bardziej podatni na nasze różne jazdy.

mirunia, Tak myślałam, że dziś już nogę wystawisz i nie powstrzymasz się przed zapełnieniem lodówki. :smile:

Świetny pomysł z tym rosołkiem.

Fajnie, że trochę słoneczka miałaś.

Nie dziwota, że Cię trochę potelepało na wyjściu, jednak to osłabienie i parę dni w chałupie.Ale dałaś radę, nie podwinęłaś ogonka i nie uciekłaś do chałupy pojękując, brawo Ty! :smile:

tosia_j, Jak dziś Kochana, dołek troszkę minął?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi