Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

tosia_j, No co Ty, po prostu nie jesteś przyzwyczajona. Przecież najważniejsze, że Ci się podobała. A chłop... co on się tam zna.

neon, Dopisałeś sobie do CV bycie Misterem? :D Gratulacje!

Idę kombinować, co tu na mój brzuch zastosować. Obawiam się, że jutro muszę śmignąć do lekarza.

Troszkę mi się plan na dziś posypał przez te bóle, no ale trudno.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry! :papa:

Przede wszystkim gratulacje dla naszych zwycięzców w wyborach miss i mistera!

Carica Milica, neon, - :great::great: gratulacje! Jury chyba zaspało i koron jeszcze nie dało. :bezradny:

tosia_j, nie słuchaj męża w tym wypadku, bluzka jest kobieca i była jak widzisz "odjazdowa"! :D

kosmostrada, dalej boli Cię ten brzuch, w którym miejscu? Znalazłaś buscopan?

Nieprzyjemnie na dworze, zabrakło dziś słoneczka i zimnem zawiewa tu i tam... poza tym ślisko! Nie ma to, jak w domu z dobrą kawusią...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć wszystkim,

Ostatnim swoim wpisem nie chciałam nikogo obrazić. Serio. :( Nie mam nic przeciwko rozmowom o polityce, tylko żeby odbywały się bez głupich żartów i chamstwa. Dobra, już nie będę ciągnąć tej gadki.

Wiesz, u mnie matka biega z nożem po mieszkaniu i urąga po adresem rządu, tak że, no... :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór :D

U mnie zimno, mróz i wiatr silny. Takiej pogody nie lubię. Byłam w Rossmannie, po maszynkę do golenia, na prezent. Mąż na jutro potrzebuje. Choć to bardzo daleko nie jest, zmarzłam okropnie...

Miło spędziłam weekend... W tym tygodniu , na szczęście, nie mam żadnych wizyt, badań, zapowiada się spokojny czas :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi