Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

neon, lubię klimat biblioteki, ten spokój, ludzie zazwyczaj kulturalnie się zachowuję - takie trochę oderwanie od rzeczywistości. Podobnie się czuję w muzeach, na wystawach... Szczególnie w Muzeum Narodowym. To magiczne miesjce :!:

"Sugeruję, że religijne skłonności czy wiara nie są niezbędne. Niekoniecznie trzeba być wierzącym. Nawet jeśli jesteś niewierzący, bądź dobrą ludzką istotą, człowiekiem ciepłego serca. Życzliwość i serdeczność stanowią według mnie religię uniwersalną."

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon, słabo opłacanych, bez możliwości awansu, na umowach na czas określony? :P A se godoj do woli ;)

a to będe! :D;)

mirunia, boje sie dostać dziennikiem w łeb albo pękiem kluczy w głowe haha i boje sie nauczycielskich pasków bo też sie zdarzało wypróbować :mrgreen:

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Idź, bo tylko tak zostaniesz przyjęty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uważam, że praca w oświacie to ciężki kawałek chleba. Obserwuję to u swojej Synowej... nie zazdroszczę Wam, ale cenię bardzo!

"Sugeruję, że religijne skłonności czy wiara nie są niezbędne. Niekoniecznie trzeba być wierzącym. Nawet jeśli jesteś niewierzący, bądź dobrą ludzką istotą, człowiekiem ciepłego serca. Życzliwość i serdeczność stanowią według mnie religię uniwersalną."

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, dla Ciebie Tosiu :D

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

misty-eyed, a ja nie lubie i chce sie jak najszybciej ewakuować, czuje sie tam jakbym każdym swoim krokiem kogoś krzywdził ;-D wiesz, jakbym swoją obecnością zakłócał jakiś mistyczny spokój.

ide z psem.

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon, to tylko Twoje złe myśli. Ja też wychodzę za chwilkę :D

tosiu_j, :D Szukałam piwnych oczu, bo takie mam, ale nie mogłam znaleźć...

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

misty-eyed, awatar ładny, bardzo subtelny... ale teraz będziesz nas podglądać. :mhm:

Jedno spojrzenie i spokój na Spamowej.

Bawiłam się w belfra 2 lata w LO. :mhm:

O, Tosia znalazła! Ale to spojrzenie bardziej ostre...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon, w bibliotece pracujesz?

nie nie, tylko zaglądam.

neon, to tylko Twoje złe myśli. Ja też wychodzę za chwilkę :D

i nie przemykasz jak myszka między działami?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, nom depresja związana z porażkami w życiu osobistym przeszła, jakieś błędy w relacjach z ogółem ludzkim wskazano, ale takiego zdrowego zapału do życia jeszcze brak. Tylko jak to terapeutce grzecznie powiedzieć przez telefon i nie skłamać :mhm:

Purpurowy, Wietnam?

misty-eyed, witaj

cyklopka i ja tez oswiata

Ale pani pedagog stwierdziła, że ze mną same kłopoty #łobuz4life

o....wychodzi na to

ze kontakt z oswiata

powoduje zmiany psychiczne

Ryzyko zawodowe: nerwica i psychoza.

Nie dostałam tylko dlatego, że miałam już wcześniej :lol:

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry Wieczór Forumowicze :)

Purpurowy na pw mi napisz co to za kawałek z klimatu RAC :D słucham RAC przeważnie Polski, ale i zagraniczny też.

Szacuneczek Nauczycielom, gdyby nie oni byłbym jeszcze głupszy niż jestem :twisted::mrgreen:

Większość Nauczycieli mnie wkurzało, ale wiem że to dla mojego dobra.

Tak, racja ta oświata wymęcza bardziej, niż te Gimbusy :twisted:

Neon, jest WueFista :D obstawiam :smile:

Dwie Wiary zapisały się na kartach historii Polski!

Chrześcijaństwo i Wiara Rodzima, dwie tak różne Wiary, a jednak potrafi dużo osób połączyć się dla dobra Ojczyzny!

Bóg-HonoR-Ojczyzna!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon, już nie przemykam, mam to za sobą. Za to mam problem z szukaniem książek na półkach, bo oczy, bo kręgosłup. W związku z tym, często zamawiam pozycje, które mnie interesują.

Wróciłam ze spaceru, jest dużo zimniej niż wczesnym popołudniem. Wiatr ostry, przenikliwy, niefajny. Ale wieczorny spacer dla zdrowia zaliczony :yeah:

mirunia, mam tak słaby wzrok, że nawet nie dojrzę co się dzieje na Spamowej :D , poza tym należę do tych tolerancyjnych osób :roll:

Edytowane przez Gość

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi