Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

A u mnie od pół godziny strzelają pod samym balkonem petardy, aż wyglądam, czy mi szyby nie pękają. A na niebie już jest kolorowo od fajerwerków... ślicznie!!!

DO SIEGO ROKU SPAMOWA!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może wreszcie umrę.

mhrps, jak to tak. Bez epitafium pod postem?

Spróbuj jeszcze tego:

Wejdź w profil użytkownika -> Ustawienia forum -> Wysyłanie wiadomości i sprawdź czy opcja "domyślnie dołączaj mój podpis "jest ustawiona na "tak".

A u nas morze ognia na niebie! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystkiego najlepszego Kochani w Nowym Roku!!!!

Niech będzie lepszy!!! Niech przyniesie nam siłę i odwagę by zmagać się z życiem, ale też by wychodzić ze strefy komfortu i uszczknąć coś dla siebie!

Szaleństwo fajerwerkowe zaraz się skończy i nareszcie do spania. Wypiliśmy butelkę szampana ( baaardzo dobrego :105: ) i zaraz padnę. Całe życie unikałam tego trunku ze względu na właściwości usypiające moją osobę, a tu proszę, dziś ze względu na bycie w domu mogłam wydudlić połowę flaszki. :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Życze Wam wszystkim Wspaniałego Nowego Roku !! -pełnego zmian na lepsze i pozytywnych zbiegów okoliczności a nawet CUDÓW ! :D

Słowo lepszy u mnie nie wystarczy -Nowy Rok ma być zajebiście lepszy i fajniejszy ! :mrgreen:

właśnie stuknęło mi 100 postów ! :oops: -wypijecie ze mną toast czym tam macie ??? będzie mi b.miło :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi