Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

wieslawpas, tak, ale możesz sobie odpuścić wynajęcie mieszkania na jakiś czas, z głodu nie umrzesz, a mieszkanie i tak kiedyś wynajmiesz. Odpuść sobie a poczujesz ulgę, powtarzam z głodu przez ten czas nie umrzesz chłopie.

Wypiłem czwarte piwko i mam niezły humorek. To znaczy nie humorek a znieczulenie.

Czas płynie szybko, chwile cierpienia się dłużą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, trzeba było odpowiedzieć, że równie dobrze, Ty możesz to zrobić w druga stronę...brak słów.

JERZY62, może i dobre takie małe znieczulenie od czasu do czasu, pod kontrolą oczywiście :mhm: ?

Ja jestem bardzo senna, jak nigdy. często zasypiam, budzę się co jakiś czas. Słucham muzyki,wyszukuję co ciekawszej w kolejnych stacjach.

Teraz śpiewa E Górniak. Kiedyś nie znosiłam Jej, ale doszłam do wniosku, że jednak jest gwiazdą, wyróżnia się na polskiej scenie wyraźnie! Cenię Ją.

"Sugeruję, że religijne skłonności czy wiara nie są niezbędne. Niekoniecznie trzeba być wierzącym. Nawet jeśli jesteś niewierzący, bądź dobrą ludzką istotą, człowiekiem ciepłego serca. Życzliwość i serdeczność stanowią według mnie religię uniwersalną."

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, Ona jest lekko niezrównoważona, ale to przez nadwrażliwość, sądzę. Nie wiem dlaczego, ale przestała mnie drażnić, obroniła się swoim talentem.

neon, w TVP2 występuje Zenek :mrgreen:

"Sugeruję, że religijne skłonności czy wiara nie są niezbędne. Niekoniecznie trzeba być wierzącym. Nawet jeśli jesteś niewierzący, bądź dobrą ludzką istotą, człowiekiem ciepłego serca. Życzliwość i serdeczność stanowią według mnie religię uniwersalną."

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon, w TVP2 występuje Zenek :mrgreen:

Widziałem, ale miał z Marylą Rodowicz w duecie śpiewać, a tego nie widziałem, dopiero wróciłem z dworu, i zaraz ide na te bajery świetlne bo nasza prezydent też zrezygnowała z fajerków

adin dwa tri czietieri!!!

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Idź, bo tylko tak zostaniesz przyjęty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ḍryāgan, nie bardzo wierzę w moc sprawczą jednej cyferki ... ale nadzieja jest!

salirka, na wzajem :mrgreen:

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon, będzie przed północą :D

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na_leśnik, i nieciekawi cie jak to wygląda? to nasz przyszłość :D ide to zobaczyć

najlepszzzzzzzzzzzego wszystkim!!!!!!!!!!

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A u mnie od pół godziny strzelają pod samym balkonem petardy, aż wyglądam, czy mi szyby nie pękają. A na niebie już jest kolorowo od fajerwerków... ślicznie!!!

DO SIEGO ROKU SPAMOWA!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ttotalna klapa te świetlne widowisko,przynajmniej sie pośmiałem jak ryczący tłum w drodze na amfi rzucał sobie pod nogi petardy.

no to mamy 2017

oby lepszy był.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi