Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

misty-eyed, kosmostrada, ja sie nie musze ojcem opiekowac, siostra to załatwia. ale zawsze byl dla mnie wzorem intelektualnym. nauczyciel matematyki...surowy, srogi

a teraz nie wie gdzie mieszka i ktora corka jest starsza...ironio losu :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie :********

I ja nie czuje sie najlepiej , mam spadek formy i nastroju. Biore ten stan na przeczekanie i dalej robie swoje ....

Ania po 3 chemii niestety czuje sie gorzej a miesak niestety ani sie nie zatrzymal a wrecz odwrotnie , rosnie. Nie wiem jak w tym stanie doczeka do chemii londynskiej i mantry odprawiam zeby doczekala. Z tego zmartwienia wczoraj zlapalam atak paniki w tramwaju , ktory jeszcze stal na swiatlach bo tramwaj przed nim sie popsul . A ludzi bylo tyle ze doslownie siedzialam wcisnieta w kat i po paru minutach voila - atak.Tyle ze teraz juz nie psuje mi taki atak dnia a dawniej psulby mi caly tydzien nawet. Teraz po prostu mysle - ot pare chwil bardzo dupnego samopoczucia. Nie skupiam sie na skurczysynie.

mirunia, kosmostrada, misty-eyed, tule Was goraco :********

tez ostatnio kiepsko sppie bo moje biodro mi daje w kosc ...

tosia_j, bardzo mi przykro.Tule!

Gdzies w Hameryce --- Vetulani pisal o tym w ksiazce juz maja fajne leki na te chorobe . Szkoda tylko ze u nas sa one nierefundowane i koszt miesieczny plasuje sie w okolicach 9 tysiecy zlotych. :bezradny::bezradny::bezradny:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, oby ucelowala z tymi lekarstwami!

Przed swietami mam egzamin z projektowania stron www. Sam kurs bardzo mnie cieszy , lubie komputery i nie mialam nigdy klopotu z obsluga jakiegos programu czy nawet poskladania komputera w domu dla siebie :)

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Kochana bo mi moja T powiedziala ze sie bardzo duzo nauczylam i ze podejmuje madre decyzje :D i podbudowalo mnie to. Poza tym juz teraz wiem ze mi nie da nic jesli sie bede skupiala na tym co zle... To sie staram nie skupiac. Wiem ze ataki bede miala i wiem ze lęki bede miala i cala game roznych nieciekawych objawow --- juz do konca zycia. Musze sie zatem na nich jak najmniej skupiac i robic swoje.

Ale fizycznie to nadal jestem na 80 :evil::pirate:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja przed chwilą nakrzyczałam na kogoś i czuję się jak ostatnie gówno. ja naprawdę nie chcę się kłocić, nie chcę, nie chcę, nie chcę ale powielam j$^#$^%$^ny schemat bo na mnie krzyczano więc krzyczę i ja. ja naprawdę nie chcę się na nikogo drzeć w żadnej sytuacji. może ja połknę ze 3 naraz te hydroksyzynki. boli mnie serce z tego wszystkiego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Si, fikuśne mazaki nabyte, jeszcze został wymarzony bon do sklepu z ciuchami dziewczyńskimi. Ale przy okazji o mało mnie nie zwiało do Szwecji, takie wietrzysko. Uciekliśmy z psem do domu. :smile:

Dobrze, że trochę tlenu przed spaniem łyknęłaś! Wiesz, że ja się cieszę za każdym razem, jak wystawiasz nogę. :smile:

tosia_j, Może tak jest lepiej, bez bólu. Widocznie za dużo już dla Ciebie. Poza tym jak Mirunia mówi, jesteś w jakimś stopniu znieczulona przez procha.

platek rozy, Dla mnie najbardziej budujące były słowa Twojej terapeutki, że wykonując taką pracę nad sobą ma się nagrodę - nigdy już nie będzie tak źle jak kiedyś.

Carica Milica, To dziś miałaś dzień nakręcanej zabawki - wstała, podziałała, padła... :D

HoyaBella, Naprawdę już nie wiem, co Ci napisać. Ale może nie potrzebujesz żadnej rady. Po prostu piszesz i tyle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, Jeżeli Ci się nie spieszy, to przeceny już za rogiem, poszalejeśz ... ;)

Ja jestem miłośniczką skórkowych spodni - są i na wyjście imprezowe i również na elegancko np. do białej koszuli. A wkładasz do nich czarną górę i jesteś rockowa, tudzież mroczna. Polecam, jak w szafie nie masz. :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rolosz, No i widzisz uśmiechnęłam się, jak Cię przeczytałam. Ale dołeczków u mnie niet, nie mam, niestety... :why:

Brzmisz dobrze, mam nadzieję, że to lepsza forma, choć ciut. :smile:

Robię tylko dobrą minę do złej gry i staram się żyć dalej ;) A w rzeczywistości nie mogę wyjść ze spirali kryzysu.

Dobry wieczór wszystkim.

Mój organizm szaleje, chyba ma to związek z pogodą. Do tego escitalopram i przespane całe popołudnie. W pracy bolała mnie głowa. Tradycyjnie już na wieczór trochę się rozbudziłem.

tosia_j myślę, że faktycznie różne życiowe doświadczenia nas w pewien sposób znieczulają... Mam tak od dobrych kilku lat. W pewnym momencie mojego życia skumulowało się kilka bardzo nieszczęśliwych zdarzeń. To był czas, kiedy ostatni raz miałem potrzebę zapłakać. Myślę, że pewien limit poczucia niesprawiedliwości i łez się wtedy wyczerpał i od tego czasu jestem jakby mniej wrażliwy na pewne sprawy. Też nie potrafię przeżywać pewnych emocji, co w sumie na swój sposób rodzi we mnie poczucie winy i jakoś dodatkowo dobija.

Carica ach zapomniałem już że masz różowe glany :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzieki ludzie ze dostrzegacie we mnie ludzkie cechy :bezradny: bo jakos tak mi dziwnie zem bydle

Ja tam w Tobie widzę bardzo dużo ludzkich cech.

ja też :smile:

Carica Milica, poświęcę się i zedrę z siebie skórę. Pójdziesz do garbarza, by uczynić z niej mięciutkie wdzianko. Do stycznia zdążysz ;) Poza tym dobrze leżę i pasuję do różowych martensów. Będzie Ci we mnie do twarzy. Jak ma być folkowo, to porobię sobie zawczasu jakieś dziary a la kujawski haft.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, Cieszę się, że pomysł Ci się spodobał, na pewno będziesz zadowolona. Zwłaszcza że masz niezbędny element do oszałamiającego efektu końcowego - szczupłą nóżkę. ;)

Purpurowy, I co się chwali że nie jadł cały dzień, chce żeby go okrzyczeć? :time:;)

rolosz, Może starczy też na gustowną torebkę dla mnie? ;)

A może jednakowoż udać się do dobrego doktora i zmienić lek, bo coś długo ten kryzys już trwa... :bezradny: Ja bym jednak się nie zadowalała faktem, że lęki zmniejszył. A tego "dobra" do wyboru, do koloru, może coś zapasi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, I co się chwali że nie jadł cały dzień, chce żeby go okrzyczeć? :time:;)

No nie, to nie do końca tak... po prostu zupełnie zapomniałem żeby coś zjeść. :oops: Zaraz po śniadaniu ogarnąłem zakupy, potem kino "Vaiana - Skarb oceanu" (polecam) później poleciałem jeszcze coś w okolicy załatwić i całkiem zapomniałem żeby coś zjeść.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry,

Wczoraj byłam na koncercie bardzo dobrym.

Od wczoraj niewyspana, ciągle mnie coś boli, a to brzuch, a to głowa, strasznie się boję, żeby się nie zaziębić. W pracy się ze mnie śmieją, bo chodzę w kamizeli i szaliku.

Ogólnie profil mojego wariactwa się zmienił, śpiewam kolędy w autobusie, gadam do siebie o pociągach, śmieję się na głos, niedługo ludzie będą się bać. I słusznie, niech się oni boją, a nie ja ich, tak powinno być.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi