Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj odsypiam, częściowo w ubraniu :hide:

Mam dzisiaj dużo roboty niestety.

Muszę sobie druknąć wypowiedzenie do jednej pracy i pouzupełniać formularze w systemie do drugiej pracy.

Jutro będą mieli fajną niespodziankę :yeah:

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich niedzielnie. salirka, masz szkolenie w niedzielę?

Witam wszystkich w sloneczny dzien :D

Tak...ide jutro na inna placowke i musialam sie podszkolic dzis z obslugi czegos co nie ma na innych placowkach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Purpurowy

Szybkie pytanie od syna kurzu i wiatru (tumana) który nie ogarnia tego co czyta i trzeba mu łopatologicznie wyjaśnić:

Mam numer na kartę w Orange, chcę zadzwonić na telefon komórkowy do osoby we Francji (mającej numer w tamtejszej sieci komórkowej) Drogo wyniesie mnie takie połączenie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj byłam zarejestrować swoją komórkę w Playu, wystarczy mieć dowód, byłam też w aptece po aspirynę, kupiłam jeszcze kilka czasopism, Mikołaje w czekoladzie, czapkę Mikołaja, pączka, rogalika croissanta i loda w rożku.

Sometimes I pretend to be normal but it gets boring so I go back to being me

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Japońscy naukowcy odkryli, że powinno lody jeść się na śniadanie. Dlatego, że powodują zwiększone aktywność fali Alfa w mózgu, co prowadzi do lepszej koncentracji w ciągu dnia.

Never say "goodbye." "Goodbye" receives all hope of reunion...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry.

Dalej opłakuję wczorajszą porażkę Króla Albanii. :why:

jak można być takim debilem i kibicować temu idiocie? szkoda że udało mu sie schornić w galerii krakowskie gdy kibole wisły kraków chcieli go pochlastać

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Idź, bo tylko tak zostaniesz przyjęty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Purpurowy

jak można być takim debilem i kibicować temu idiocie? szkoda że udało mu sie schornić w galerii krakowskie gdy kibole wisły kraków chcieli go pochlastać

Ho ho, cóż to za wyzwiska?

Ja to tam traktuję jako zwykłą rozrywkę i tyle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no normalnie promowanie lub popieranie tego moralnego dna, nawet w "rozrywce" zasługuje na opr i tak masz taryfe ulgową. ja wczoraj krzyczałem w klubie że tego huja powinni widałmi zaciukać w tej klatce

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Purpurowy
no normalnie promowanie lub popieranie tego moralnego dna, nawet w "rozrywce" zasługuje na opr i tak masz taryfe ulgową. ja wczoraj krzyczałem w klubie że tego huja powinni widałmi zaciukać w tej klatce

W jakimż to klubie tak krzyczałeś?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy to ważne ;d popek to degenerat a taki tvn jeszcze promuje tego gnoja, młodzi bede sobie teraz chlastac ryje jak ich fan popek "monster" :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Purpurowy

A najlepsze jest to, że ludziska się spinają, a Popek wziął kasę, Pudzian wziął kasę, KSW wzięło w uj kasy... i mają to wszystko gdzieś. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tam nie chce zeby tv promowała takie dno moralne, totalny rynsztok i tyle, jego kasa mnie nie interesuje, może sobie dupe podcierać złotym papierem, dla mnie jest dnem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Purpurowy
ja tam nie chce zeby tv promowała takie dno moralne, totalny rynsztok i tyle, jego kasa mnie nie interesuje, może sobie dupe podcierać złotym papierem, dla mnie jest dnem

Ja tam nie wiem, nie oglądam telewizji. :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Purpurowy
Purpurowy, aha, pewnie dlateo, ze mało o nim wiesz, kibicowałes mu

"Kibicowałem" mu (cudzysłów celowy) bo ... bo nic. Całe to KSW raczej średnio mnie interesuje, jest walka Pudzian vs Popek, dwóch celebrytów, pierwszy w ogóle mnie nie interesuje, drugiego jako tako kojarzę, to pomyślałem że fajnie by było jak by ten drugi wygrał, i tyle.

Daj spokój, przecież nie opłakiwałem naprawdę jego porażki, tylko bekę cisnę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, i własna firma transportowa :)

tylko, że mario wogóle z tego nie korzysta, ciągle tylko trenuje i pracuje, zamiast w końcu zacząć to konsumować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi