Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Lusesita Dolores, spoko torba :)

Ale mnie się ostatnio takie tematy podobają: http://m.emp-shop.pl/akcesoria/torby-i-plecaki/torebki/

Lepiej chyba na forach internetowych nie rozpowiadać o sytuacjach w firmie. Ale ogólnie rzecz ujmując, dostałam borutę za niewinność.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, :papa: Jeżeli chodzi o drogość torebki...

http://www.prada.com/en/IE/e-store/woman/handbags/top-handles/product/1BA838_NZV_F0002_V_OOO.html :P

Karolina66, Nowy tydzień z energią zaczęty? :smile:

cyklopka, No cóż, to głaskam :bezradny: . Zazdroszczę, że masz odruch i taki instynkt, że trzeba się pogłaskać i idziesz na kawę na pocieszenie.

Skończyłaś rysunek?

Mirunia - odezwij się choć na pw, bo się martwię...

Jakoś cały czas mam wrażenie zimna ( a wcale dziś nie jest), w pracy siedziałam okutana i przemarzłam, teraz siedzę po wygrzaniu w wannie pod pierzyną i zawinięta po nos szalem.

Samiuśkam dziś, nie ma kto podać gorącej herbaty... Jakoś trzeba szybką akcję zrobić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Byłem dzisaj u tego psychoanalityka. W sumie wyszedłem z jeszcze większym lękiem niż przyszedłem. znam inną teraueutkę. do niej przychodzę z lękiem a wychodzę bez.

Pojechałem do knajpy. siedzę tutaj i pracuję. Dziś zarobiłem kupe kasy. Tyle co normalnie przez tydzień. Z tego powodu zamówiłem sałatkie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zimno to ostatnio przerabiam:( w pracy, a pracuję w szpitalu jest gorąco, a ja zmarznięta chodzę. Słuchajcie, jak jutro nie spenię..idę w sprawie pracy na weekendy w sklepie. Co prawda , nic rozwijającego, ale cóż zrobić, pytanie czy podołam 7 dni w tygodniu pracować..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kosmo poprawił mi się nastrój znacznie , ponieważ wczoraj po Cohenie kupiłam butki brazylijskie (czółenka na płaskim obcasie z kokardką , z zamszu ) w Zebrze . A weszłam tak nieprzekonana , że cokolwiek upoluję .Jestem przygotowana na święta i na wesele :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi