Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Powoli szykuję się do snu, Odczuwam zmęczenie, a właściwie niewyspanie. Zauważyłam, że mam tendencję do opóźniania przygotowań do snu.

Rano, przed 7 muszę wstać, może więc rozsądek zwycięży. Ja nigdy nie zasnęłam w godz. 22-23. Najwcześniej ok. północy. To trochę dziwne :mhm: Starszy Syn odziedziczył to po mnie...to chyba jest tak, jak powiedziała kosmostrada, szkoda życia - to przekonanie tkwi gdzieś głęboko w podświadomości i blokuje mnie? To możliwe?

Nathaliee, Ty też nie śpisz jeszcze? Rano wstajesz do pracy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam ;)

Purpurowy, to masz jakieś zainteresowania, to dobrze ;)

A o co chodzi z tym wyborem piosenek?

Cześć.

Miałem wybrać 10 piosenek których chciałbym się nauczyć grać i wysłać mojemu Panu.

Z tym że od 2011r słucham głównie muzyki z gatunku RAC (jednocześnie nie popierając żadnych organizacji o profilu prawicowym) więc trudno jest mi wybrać jakieś piosenki które można by zaprezentować normalnym ludziom. :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!

U mnie nadal buro, udało mi się rano przejść z psem o suchości. Chociaż to.

Zastanawiam się, czy już nie rozpocząć sezony łykania witaminy D3, to tak w ramach tęsknoty za światłem...

mirunia, U mnie też smęt i rozbicie, wstałam z rana zmasakrowana, myślałam już, że się nie pozbieram... Też powolutku dzióbię swoje i byle do końca pracy. Wieczorkiem muszę znów na chwilę zajrzeć do biura. ale to już jakoś pójdzie.

Kawkujesz? Bo ja już sobie robię drugą kawkę. ;) Ściskam jak zwykle mocno, w kupie raźniej...

Purpurowy, Pokażesz nam swoją listę? Bardzo jestem ciekawa. :105:

J3RZY62, :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, Pokażesz nam swoją listę? Bardzo jestem ciekawa. :105:

1. Lacuna Coil - Enjoy the Silence (nie, to nie podlizywanie się ;) )

2. Big Cyc - Mały Fiat

3. Rammstein - Links 2 3 4

4. Frontside - Wybraniec (Auman żondzi! )

5. Closterkeller - Władza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, co, nie podoba Ci się Santana, czy nie w Twoim stylu?

Wiesz co, generalnie jest w porządku, ale tu chodzi o coś czego sam słucham, żeby była większa motywacja do nauki. ;)

Byłem u lekarza rodzinnego, zrobiłem szczepienie, ale ketrelu powiedziała że mi nie przepisze, bo musi mieć zaświadczenie od psychiatry, bo tak to każdy może przyjść i poprosić ją o dowolny lek. :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, spisz po tym ketrelu? Masz sny po nim? Ja brałem setkę i tylko po nim miałem bujne sny.

Spać śpię. Sny mam dosyć popaprane, ale rzadko kiedy je pamiętam. Mój ulubiony to ten w którym Jerzy Urban zamieszkał na Dominikanie i zrzucił bombę atomową na Tajwan. :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kochani witajcie :********

Padam na pysk doslownie ...

Dostalam dzis ataku paniki gdy myslalam o tym ze Ania moze odejsc i to juz niebawem .. Sa dwa guzy w mozgu mimo chemii..... :cry::cry:

W pracy jakos doszlam do siebie ale czuje sie straszne kiepsko psychicznie.

We czwartek mam zebranie instytucji samorzadowych na ktorym byc musze i juz mam lęk na sama mysl o tym ... Ale jakos musze je przetrwac. Rady innej nie ma.

Sciskam Was mocno i ide do wanny . Nie mam nawet weny na pisanie .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie wieczornie!

Aktywnie... Po robocie spacer z futrzakiem i zakupy. Potem obiad. Odwiedziła mnie rodzicielka, zupełnie zapomniałam, że się umawiałyśmy, dobrze, że obiad upichciłam podzielny. :roll: Potem poleciałam znów do pracy. Wreszcie do biblioteki, wpadłam przed zamknięciem ( dobrze, że jest do dwudziestej). Nawet udało mi się wpaść w regał i chwycić dwie nowe książki.

Udaję, że wszystko jest ok.

Ciągle o czymś zapominam. Muszę Wam się przyznać, że bardzo się tego boję...

Odkładam pójście spać, bo źle mi się zasypia, nie będę Was zamęczać opowieściami, co mi się dzieje i też dlatego, że boję się poranków, czy tym razem sobie poradzę. :(

Trochę się wygadałam, bo trochę chce mi się płakać. Nie panuję nad tym nastrojem. No ale nic... Idę zrobić sobie herbatę...

Wszystkich ściskam, Carica Milica, dobre wieści! Purpurowy, bardzo osobista lista, gratuluję. :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi