Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

rolosz, Oj za ciężki kaliber chciałeś się zabrać przy bólu głowy... :shock: Ja literatury pokroju Houellebecqa ostatnio nie ruszam. :roll: Ostatnie kilka miesięcy - ewentualnie terapeutycznie psychologiczne książki i to po zaledwie kilka stron za jednym razem, co by umysł przemielił, a tak to niezobowiązujące kryminaliszcza, tudzież rozrywka typu pożyczone przeze mnie ostatnio "Merde! Rok w Paryżu" i to tyle... :bezradny:

Podawałam już tu przepis na moją jesienną herbatkę, polecam zdrowość i pyszność - na wielki kubas tudzież szklanicę - płaska łyżeczka zielonej herbaty, kilka plasterków świeżego imbiru, trzy goździki, gruby plaster pomarańczy ze skórką, łyżeczka albo dwie miodu.

WolfMan, No pamiątkowy kaszel to standard ( mnie czasami i miesiąc trzyma)... Grunt, że już na prostej chociaż fizycznie.

Ale co to są tabsy SOS ? ( ale że benzo, czy co?)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór :D

Od rana leżę w łóżku, wygrzewam kości, popijam różne herbatki ziołowe, stosuję kąpiele i smarowania rozgrzewające...i tak przez cały dzień ;) Już mnie to nudzi...

Muszę dojść do jako takiej formy, ponieważ jeden z Wnuków potrzebuje mojej pomocy i opieki od poniedziałku /przez 2 tyg. - zapalenie uszka ma/.

Co ciekawe, moja terapia działa, jest skuteczna :mhm: Zacznę chyba wierzyć w swoje metody prozdrowotne :lol::mrgreen:

Carica Milica, tak bardzo się cieszę, że jakoś sobie radzisz w tym niekoniecznie przyjemnym miejscu, ale dającym jakże ważną nadzieję...ściskam Cię mocno :D

Jak przeczytałam, większość z Was ma róż :!: nego rodzaju dolegliwości, od smutków do przeziębień włącznie. Nie damy się i już :!:

Pozdrawiam wieczorowo potrzebujących wsparcia :!:

Polecam na wieczór taką neutralną rozrywkę, mecz Polska-Dania /Polsat/ :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, dlatego się za niego nie zabrałem ;)

Przepis na herbatkę apetyczny, ale nie mam goździków :bezradny: Właśnie się zadowalam ekspresówką (owoce leśne). W bólu głowy tylko na tyle mnie stać :P

misty-eyed, Dobry wieczór :) Zdrówka życzę :D . Nie mogę wczuć się w klimat meczu, atmosferę stadionu to mam w głowie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rolosz, Ḍryāgan, no ja jestem kibicką :roll: Kocham futbol, nie raz o tym pisałam. Dla mnie to rozrywka fajna...

rolosz, na stadionie byłam raz w życiu, w obecnej formie psycho-fizycznej nie wybrałabym się. Tłum i hałas przerażają mnie :(

Też jestem bardzo osłabiona, nie bardzo mogę się skupić, ale póki co, wynik cieszy :D

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rolosz, Jak pogodowo łeb boli, to pewnie jutro przejdzie.

misty-eyed, :papa: Znaczy zakładamy, że na poniedziałek jesteś świeża rześka? :smile:

Ḍryāgan, Ktoś tu jest rozpieszczany... ;)

Ja zrobiłam sobie przegląd i porządek w moim pudełeczku z próbkami i odlewkami. Ubywa, nie przybywa, z czego jestem bardzo dumna. 8) ( Ci co znają temat hipomaniakalnych zakupów, wiedzą o czym mówię...)

Popsikałam głowę odnalezioną resztką mikstury na wypadanie włosów. ( niezidentyfikowana data ważności, nie wiem, jak to się skończy...:P )

A gdzie jest Cyklopka?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, tak, muszę być :D

Twoje problemy z włosami są zapewne związane z huśtawką hormonalną. Znam ten problem. Ostatnio zauważyłam poprawę.

Może zainteresuje Cię coś z tego linku:

http://zielonysklep.com/pl/wlosy - to ajurwedyjskie kosmetyki do włosów, stosowałam...

Mecz zrobił się stresujący ;)

rolosz, DOBRANOC, spokojnych snów :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ḍryāgan, w towarzystwie zawsze milej :lol: Ja lubię Lewandowskiego, niezależnie od tego, czy strzela, czy też nie. Dzisiaj jednak dał popis bramkowy :brawo:

Dla mnie to taki trochę futbolowy Małysz :mrgreen: Mają coś wspólnego...

3 punkty zdobyte i to najważniejsze!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, Nie nie wspominałaś. :105: To super, rozpieściłaś się! :great: To wielka przyjemność otaczać się swoim ulubionym zapachem... zazdraszczam, że masz tylko jeden. Ja nie umiałabym się chyba zdecydować na jedną flaszkę ... :bezradny:

misty-eyed, Dziękuję za linka! :uklon: Tak myślę, że to hormony, a stres się dokłada.

rolosz, Dobrej nocy, niech jutrzejszy dzień będzie lepszy!

WolfMan, Ja niestety nie mam tabsów SOS...( znaczy mam w apteczce, ale nie stosuję, bo pogłębiają mi lęki).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, na pewno stres dokłada!

Ja bez perfum żyć nie mogę. Od zawsze. Od wczesnej młodości, kiedy zdobycie przyzwoitego zapachu, poza Być może, było cudem.

Część pierwszej pensji beż żalu przeznaczyłam na zakup perfum w Pewexie. To była Antilope, nie pamiętam firmy.

Teraz, jako rencistka niewiele mogę. Kupuję też jeden ulubiony zapach, zmieniam co kilka miesięcy. Aktualnie używam

http://www.avcosmetics.pl/chanel-coco-mademoiselle-woda-perfumowana-50ml/626/ /Synowie kupili mi na urodziny/, z letnich pozostał mi jeszcze I love love Moschino.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

misty-eyed, Perfumy są wg mnie, jak wielokrotnie tu pisałam, jednym z tych elementów z kolekcji drobnych przyjemności w życiu. Aromaterapia , oooo tak... :105: Cieszę się, że również z tego korzystasz.

Też od zawsze się w nich lubuję, nawet w ciężkich czasach studenckich pachniałam. W ostatnim roku tematem bardziej zainteresowałam się "naukowo", że tak powiem - rozwinęłam się i mam Plateczkową, z którą mogę roztrząsać różne wrażenia zapachowe. :smile:

Potrzebuję "koników", żeby czuć, że istnieję.

Przeczytam jeszcze kilka stroniczek i spróbuję zasnąć, zanim Nocny Smut mnie dorwie.

Dobrej nocy Wszystkim!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi