Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie :*********

A ja mam migrenowa powtorke z rozrywki.

Ledwo na oczy widze.

Kolejny dzien bedzie dniem straconym bo pewnie mi odpusci w okolicach wieczora.

Milego dnia dla Was!

U mnie az plus 7 stopni :roll:

J3RZY62, :papa::papa::papa: Slonko piekne tyle ze bardzo , bardzo zimno.

Pamietam o tej porze rok temu tez mialam migrene (na fb mi sie wswietlil post z wystawy a pamietam ze na niej wlasnie chodzilam tak zmasakrowana migrenowo) i tez bylo juz tak zimno :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Karolina66, Slonce ale minely juz te zawroty? Lepiej se czujesz? :********a co Ci wyszloz tym cisnieniem?

Carica Milica Kochana a Ty jak dzis????:**********

mirunia , kosmostrada Dziewczynki moje :********* sluchalam dzis w tv , byl pan i mowilze wlasnie nastepuje jesienne przesilenie i niestety bedziemy sie czuc zle. Wracaja migreny , wracaja deprresje i lęki a sercowcy maja wiecej zawalow. :shock: No . To juz wiemy skad dupne samopoczucia .

A poczytalam o tym oleju rokitnikowym i ktory najlepiej nabyc? Bo widze ze rozpietosc cen spora.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Kochana a wlasnie aspiryny nie moge bo mam brzuszek wrazliwy i zaraz bym miala bolesci.

Popytam u mnie w Krakowie o ten olej rokitnikowy . Moze cosik lepiej sie bede czula po nim , tak ogolnie bo widze z e on na wiele rzeczy pomaga.

Po kolejnym prochu troche mi lepiej. Chce isc po ten gulasz wolowy do Biedry ale to jeszcze nie teraz. Nadal mam zawroty i mdlosci od migreny. Taka mam od wczoraj ze az mnie pol szczeki boli :(

Liber8, Herbatka siuper :great::great::great: Ja jestem jesiennym smakoszem herbat!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry Spamoludki drogie!

Przerwa na kawkie z ostatnią kapką mleka (udało mi się zawłaszczyć ;) ).

Burość, zimność... dziś już zastanawiałam się, czy rękawiczek nie wyciągnąć... :bezradny: Ciąg dalszy działania w tempie - mucha w smole. O, zaczęło lać...

W pracy też już mam ogrzewanie, więc jest ok, paluszki nie grabieją.

Plan dziś pod pracę - wracam do domku, jakiś szybki obiadek popichcę i na 18-tą pędzę na pracowe spotkanie. Teraz dłubię i się do niego przygotowuję.

Liber8, Ale fajna herbatka! Lubię takie inspirujące pomysły. :105:

cyklopka, Czy będzie dziś facet z arbuzem... :zonk:

mirunia, Widzę tryb ślimaczy też dziś załączony... ;)

platek rozy, Na takie migreniszcze wiele czynników może się składać. :bezradny: Tylko się cieszyć, że nic nie musisz dziś robić. Popołudniu powinno być lepiej i wystawisz nogę...

J3RZY62, Purpurowy, nieboszczyk, Hej Chłopaki! :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, dlaczego? Co się dzieje?

One są wszędzie...

Miałem siedzieć w domu i się kurować, a nie latać i zbierać puszki, ale postanowiłem że zrobię sobie krótki spacerek po osiedlu, bo jak pójdę do lasu, to skończy się na całodziennym zbieraniu.

No i poszedłem na to osiedle ale one były nawet tam. :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, Trudno te parę dni widocznie musisz być "zaklonowana"... Jeszcze 4 dni Słońce i się Tobą zajmą. Trzymaj się dzielności nasza!

Purpurowy, Masz zapuszkowany umysł... :zonk:;)

cyklopka, Miłej zabawy więc! ( ale on się tam czai za rogiem w te wtorki?... a jak się skończy sezon na arbuzy?... jakaś pomyłka w matriksie? ... Tyle pytań... :zonk: )

Ło matko jak mnie głowa rozbolała, aż mam mroczki... Pogoda mi dokopała. No nic, czekam z obiadem na chłopaków, po jedzeniu umaluję pazury i idę... Jakoś to będzie. Czasami się zastanawiam, jak ja daję radę, czuję się teraz jakbym prowadziła równoległe życia - z jednej strony strzępek nerwów, chodząca obolałość, zbiorowisko somatyków na huśtawce nastrojów, no wzorcowa efka, a z drugiej poprawnie funkcjonujący członek społeczeństwa. :roll: Trzeba by się jakoś zespolić... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry... :D

Ja właśnie dzisiaj zrobiłam ten gulasz wołowy z Biedronki...bardzo dobre mięso, miękkie, krótko się gotowało. Podobno jest też cielęcy, muszę kupić.

mirunia, ja jestem w trakcie kuracji /rano, na czczo/ olejem z czarnuszki, też ma wiele zastosowań i szerokie spektrum działania

http://www.nierafinowane.pl/olej-z-czarnuszki/13-olej-z-czarnuszki-zimnotloczony-nieoczyszczony-ol-vita.html i włączyłam, na czas chorowania, pichtowy.

Poza tym piję kisiel z siemienia lnianego i ostropest doraźnie.

Samopoczucie jakby odrobinę lepsze, dołączył się ból biodra promieniujący na całą nogę,

Wczoraj, gdy wyszłam wieczorem na spacer z pieskiem /sama/, napadł na mnie pies biegający bez smyczy, a młoda opiekunka zwierzaczka zdziwiona, że zareagowałam lekiem. Nie rozumiem ludzi, wyprowadzają swoje pieski, duże i małe, bez smyczy, bez kagańców, tłumacząc, że przecież on nie gryzie...Nie ugryzł mnie, ale wyskoczył z ciemności niespodziewanie, przestraszył mnie okrutnie. Poryczałam się...Męża wydzwoniłam, na młodych nakrzyczałam... ;)

Sama już nie wyjdę z pieskiem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi