Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

J3RZY62, Dowcipny przy wtorkowym wieczorze... :D

Purpurowy, To prawda,że u mnie są zawodowcy, przeszukujący pojemniki, miejskie śmietniki, trudno o puszki. Ale jak widać nawet w mieście są tajemne miejsca, gdzie kilka się znajdzie. ;)

misty-eyed, No niestety czas musi minąć, żeby organizm się zregenerował. :bezradny: Kochana jak zwykle życzę, żebyś poczuła więcej sił rychło. Bo cały czas myślę o tym, że nie korzystasz ze swojej ulubionej pory roku...

mirunia, Jestem za próbowaniem wszystkiego, co nam oferuje medycyna naturalna. Niech Ci specyfik służy! :great: Też ściskam i życzę lepszego poranku jutro!

Karolina66, Ale może też się przytrafić coś dobrego, c'nie? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, dziękuję Ci, ja stosuję olejek pichtowy tej samej firmy. Zresztą mam bardzo wiele różnych specyfików, bo ja jestem wielbicielką wszelkich ziół, mieszanek,olejków, itd. Śledzę na bieżąco te sprawy, poszukuję, zmieniam co jakiś czas...

kosmostrada, ja korzystam, bo nie mam gorączki więc wychodzę, chociaż raz dziennie. Nie lubię siebie bez sił, bez chęci. Lubię działać, lubię aktywność w domu i poza nim. Plany na dłuższe wyjścia są, dobre chociaż to, póki co ;)

Pozdrawiam wieczorową porą...!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi