Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

cyklopka,

"Bo lepiej giń, zmiażdżone cyklopowym razem,

Niżbyś żyć miało własną słabością przeklęte,

Rysą chorej niemocy skażone, pęknięte."

Jebniesz mi z pole-hammera ? :D;)

Trafiłeś pod właściwy adres, świetnie posługuję się młotkami do 6,5 kg :pirate: Przynajmniej się na coś przydam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lusesita Dolores, Kraków daleko od Warszawy :D i tak się tutaj płaci, niestety. Opłaty to dodatkowy koszt, wiem o czym piszę, uwierz mi.

Oczywiście są tańsze, wszystko zależy od standardu, ale chyba mało kto chce mieszkać w dziupli... ;)

Poza tym dodatkowe opłaty, a pensja załóżmy ok. 1500-1800 zł. Bilet miesięczny kosztuje ponad 100 zł, itd...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie:**********

U mnie zawrotow ciag dalszy . mam do tego takie uczucie slabosci . Czy Wy kobietki z zawrotami tez takie wtedy miewacie?

Planow zadnych nie mam , pogoda sie zmienila, jest pochmurno i chlodniej . Upalow juz zniesc nie moglam a jeszcze do wczoraj byly. Inaczej jednak upal w betonowym miescie a inaczej gdzie gdzie wiecej zieleni i drzew.,

Martwie sie jak w poniedzialek dam rade do pracy isc :?

Milego dnia dla Was !

tumblr_ntdbfwZI9b1s9z45eo1_500.jpg

Pobiore pare dni solian .Wzielam wlasnie pol tabketki . Potrzebuje wsparcia na te chwile.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Kochana tak , w takie dni z zawrotami w kolnierzu czuje sie lepiej i mam mniej lekow.

Cisnienie mam niskie ogolnie a dzis jeszcze mnie glowa cmi na zmiane pogody ..Jak mnie taki zawrot bierze to od razu slabosc taka jakbym, miala sie wywrocic . Wczoraj caly czas tak w pracy mialam :x:x:x

Wlasnie sobie skojarzylam ze mam w lodoowie szyje i kawalek skrzydla indora i chyba krupnik na tym zrobie . Nie mam sil wylazic z domu . moze pozniej na maly spacer pojde o ile sie nie rozpada.

Podlamana jestem tym wszystkim . Pobiore solian moze sie troche wycisze .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, Ja mam teraz doplate do czynszu z UM --- to jedyna rzecz jaka mam z pomocy ---- ale dlategoz e mam taka mala pensje na tym stazu i mi sie nalezy . Inaczej bym nie miala z czego tego zaplacic. Wczesniej jak pracowalam za normalna stawke bylo mnie stac .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi