Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Goście poszli, weekendzik oficjalnie się zaczął!!! :great:

misty-eyed, Kochana, jak Ci dzisiaj dzionek minął? Humorek ma choć trochę tendencję zwyżkową?

Ḍryāgan, Heloł wczasowiczu!

Moi Drodzy, czy nie brakuje Wam naszego dobrego poczciwego Nihila? Wszak fajny szczery chłopak z niego... :D Może jakaś mała akcja popierająca odblokowanie mu konta? Ja zaraz napiszę na pytaniu do Admina, mały pościk popierający... :P Chciałby ktoś się przyłączyć ? 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moi Drodzy, czy nie brakuje Wam naszego dobrego poczciwego Nihila? Wszak fajny szczery chłopak z niego... :D Może jakaś mała akcja popierająca odblokowanie mu konta? Ja zaraz napiszę na pytaniu do Admina, mały pościk popierający... :P Chciałby ktoś się przyłączyć ? 8)

Dobry chłopak z niego był, lecz wpadł w nałóg, whisky pił... odblokujta mu konto! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie :**********

Ja do kitu , wstalam z migrena , ciagnie mnie na wymioty a tu z tak zszyta szczena nie bardzo sie da. Nadal jestem spuchnieta jak balon ... Myslalam w pon wrocic do pracy ale chyba nic z tego. Juz dzis od rana becze bo cos czuje ze c hyba bede musiala od nowa miec to robione , bo sie nie goi.

Nie mam jak podjechac do tego chirururga bo to bylo 50 km od Kraka ---- w Kraku taki zabieg drozszy ponad dwa razy. A jak sie jest biedakiem to sie niestety liczy kazdy grosz. Lekarz ma dobre opinie na necie , dentystka moja go poelcala to tez nie sadze zeby mi zlego polecila , tylko ja mam takie skur ... ysyny a nie zeby ze sa zawsze trudnosci.

Mam ochote leb sobie uciac.

Dzis dla odmiany moja temp oscyluje w okolcach 35 stopni.

Moja glowa na tym ucierpi , znow wroca lęki ale jak maja nie wrocic po takiej traumie.

Przepraszam ze nie odpisuje Wam ale nie mam sil. Na nic juz nie mam sil .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

J3RZY62, za 2 tygodnie o tej porze będę już do domu dojeżdżał :mrgreen: .

Swoją drogą, pojawiła się szansa na złapanie pracy w PL jako młodszy programista. Nikła, ale zawsze. Tak więc być może to była już ostatnia tułaczka po krainie wiatraków. Kto wie... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi