Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Wczoraj czekałam na nocne zakupy , Przywieźli ok . 3- ciej , Dzisiaj odsypiałam do późnego popołudnia , zwlokłam się wreszcie aby przygotować obiado - kolację . Widziałam papieski samolot , wylatujący z Balic . Zrobiliśmy zdjęcia z mężem . Święty jest ten Franciszek , że to wszystko wytrzymał :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, No to kurde zazdraszczam ... :P

Przymierzam się do recenzji moich olejków arabskich, co by je umieścić na stronce sklepu ( zależy mi na tym żeby pani się olejki sprzedawały i sprowadzała, sprowadzała... :105: ). Piszę na razie na brudno, aż ołówek gryzę z tej pracy mózgu. Żeby oddać klimat, a zarazem żeby recka była pomocna w wyborze ( nie w stylu- "przyjemny zapach" :roll: ) , czytelna i nie za długa... Wcale to nie jest proste no... :pirate: Czuję się jakbym pisała wypracowanie do szkoły... :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tu masz link do xp https://www.youtube.com/watch?v=DTYic6RVjHA. Na prawdę nie rozumiem twojego Taty co to za problem podac ci haslo do wifi? Chyba, ze zdobywasz nowe lvl w World of warcraft i nie starcza ci czas una zycie :pirate: Swoja droga kiedys mialem kolege co jak dostal world of warcraft to go miesiac w szkole nie bylo :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też byłam na ketrelu , Purpurowy - małe dawki działają nasennie , a od 200- 300 mg zaczyna się działanie w chad . Od 600mg w górę bierze się go w schizofrenii . Na mnie 25 mg działało nasennie , jak zapisano mi dawkę 200-300 mg to już po tym spać nie mogłam . Carica Milica

:papa::papa::papa:

100 - 150 p/lękowo

200 - 300 p/psychotycznie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi