Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

rolosz, Mój chirurg ma odmienne zdanie, co dobitnie dał mi do zrozumienia... A u ortopedy byłam w dużej nowoczesnej drogiej prywatnej przychodni dla sportowców. Raczej nie ma placówek specjalistycznych dla np. kucharzy. :D Coś jest na rzeczy. ;)

Carica Milica, Jaki plan się urodził w miejsce kocyka nad rzeką?

Lusesita Dolores, Znajdziesz ją bezpośrednio taniej na chińskim portalu. Ludzie tak robią biznes na pośrednictwie, a samemu można zamawiać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lusesita Dolores, Mysle ze na alliexpresie znalazlabys te sama bluzke duzo taniej i z darmowa wysylka :) Wszyscy raczej stamtad kupuja i sprzedaja na allegro sporo drozej.

Ja za grosze rzeczy kupuje i za przesylke nie place nic.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzież to się podziewa mój szanowny, mający mnie głęboko w d*pie brat?

Też pisuje na forumie ? :P

No właśnie nigdzie nie pisuje. Wyjechał do Francji i o ile jeszcze wcześniej coś tam napisał na FB, o tyle teraz od jakiegoś czasu ma mnie głęboko w poważaniu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, Chyba śpiom, a forum czynne... ;)

Rozumiem, że Ci przykro z bratem, ale nic nie poradzisz...

Nihil, Brak Pluszowej Drużyny - nie ma inwazji... :bezradny: Jest tylko Spamowa... Ale w razie co, biorę Cię pod uwagę, jako podwójnego agenta. ;)

Po ostatnich meczach stwierdzam, że w zasadzie moja taktyka przyjęta na oglądanie dzisiejszego meczu jest słuszna - przychodzi się na karne. Po co w ogóle to bieganie po boisku... ;)

Wcale nie jest znów tak przyjemnie na dworze, wilgotność tropikalna. I wylazły wszystkie, ale to wszystkie ślimaki i chrupie pod nogami... :hide::hide::hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi