Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

cyklopka, Podobno niektórzy w sen uciekają... :roll:

No i rypnęła burza. To już tak dzień w dzień. Ja się pytam, jak się w tej sytuacji dobrze czuć... :time:

Już spokój na zewnątrz, chyba skorzystam i przejdę się z futrzakiem.

Chyba muszę sobie budzik nastawić, żeby nie zapomnieć wziąć antybiola o 9tej, bo jest to wielce prawdopodobne z moim ostatnim nieogarem. :bezradny:

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a meczu nie ogladacie?

az tak zle z wami jest? :(

Flume na pobudke i dzisiaj pijemy a co , NAJWYZEJ jutro nie bede wiedzial kim jestem :mrgreen::mrgreen:

cyklopka, prosze przypomnij mi nazwe filmu z twojego avka bo pamietam ze swietny chetnie jeszcze raz bym ogladnal

juz Cie chyba ostatnio o to prosilem :(

Edytowane przez Gość

F41.2

Baklofen 75mg

Amisulpryd 50mg

Mianseryna 60mg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Purpurowy
a meczu nie ogladacie?

az tak zle z wami jest? :(

Nie uważam żeby to że nie interesuje mnie piłka nożna, było wyznacznikiem czy jest ze mną źle czy dobrze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

maniek123321, "Labirynt Fauna".

Purpurowy, wystudiowana riposta :great:

O czymś dzisiaj zapomniałam, więc jest foch.

Nie macie rozwiązania co robić, żeby rano nie spać, tylko pamiętać, co ma się zrobić.

I teraz już zawsze tak będzie.

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Purpurowy
Purpurowy, chodziło mi o to, że twardo bronisz swego braku zainteresowania piłką i bardzo dobrze.

Wiem, ale chodzi mi o to, że skoro jest tak ogromne zainteresowanie piłką nożną, a ja się tym nie interesuję, to może niedługo ktoś dojdzie do wniosku, że to jakaś choroba, która dostanie swój numerek w ICD-10. :mrgreen:

Wszak skoro osoba pijąca w trzeźwym społeczeństwie jest alkoholikiem, tak samo osoba niepijąca w społeczeństwie pijaków była by okrzyknięta odmieńcem. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Purpurowy

Przeszedłem się po wsi i ściągnąłem aktualizację do aplikacji. Teraz już wiem kto ma niezabezpieczone wi-fi. ;)

A na poważnie, ktoś się orientuje co zrobić żeby mieć wi-fi w domu? Chodzi o to że ja niby mam, ale ojciec nie chce podać hasła, twierdząc że go nie pamięta, co jednak nie przeszkadza mu łączyć się z wi-fi z coraz to nowych laptopów i tabletów czy też telefonów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czesc spamowo dzis konczy sie pobyt w zakopanym

Wracamy dzis do domu,ogulnie jestesmy z dziewczyns zadowolen

Doba wynajecia pokoju kosztuje 42zl ale super obok

dworzec i tesco bylismy wczoraj na krupowkach

na obiedzie i piwku potem jeszcze poszedlem do

tesco po zestaw kibica czli piwko i orzeszki solone

Ogulnie pobyt udany..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OgUlnie samo Zakopane to straszna wioska ale zwiedzanie gor z piwkiem w rece to co innego :smile:8)

Maja tam chyba tylko jedna apteke w malo dostepnym miejscu, pamietam ze przez cala ta wioskie musialem grzac po klonazepam

Fxxxpincet - Brak serca

F41.2

Baklofen 75mg

Amisulpryd 50mg

Mianseryna 60mg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry Kochani!

Pragnę donieść, że z moim dziąsłem lepiej, niestety czuję się fatalnie, strasznie mnie mdli, chyba od antybiola. Chyba będę musiała odstawić... :why: Co robić?

Jeszcze jestem niewyspana, bo mimo zgonu obejrzałam mecz do końca. Potem nie mogłam ze zmęczenia zasnąć, potem młody obudził mnie wracając z koncertu, no i niestety skoro świt niezamierzona pobudka. Jak dziś wrócę z pracy, jak się walnę na wyro... to zobaczymy, czy podrzemię. :roll:

Jakoś się trzymam, bo dziś ostatni dzień w pracy. Mam cichą nadzieję, że urlop będzie mi służył.

Pogoda - pt. nie wiadomo o co chodzi - powtórka z poprzednich dni. To nie pomaga. :time:

A jak Wy się dziś czujecie?

Miłego dnia!

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie :**********

Wrocilam z rtg kregoslupa ledzwiowego , bylam jeszcze zabrac liste z pracy bo musze ja w pon zawiezc do UP zebym miala wyplate za czerwiec.

Noga dalej boli. Do tego leki powoduja mi zawroty glowy wiec chyba je odstawie. No nie dam rady tak chodzic. A Bol jest jak i byl bo one pomagaja na chwile.

Upal niemilosierny. Plakac mi sie chce juz z tego wszystkiego . Nie wiem jak ja dam rady w tych bolach pracowac no ale nie mam wyjscia. W domu sle tez zle czuje i dziczeje.

mirunia, Kochana :******** ja tez tak mamw upaly ze zaraz mi ciemno przed oczami i mi sie robia miekkie nogi . Dzis juz nie wychodze nigdzie bo mam zawroty po tej kopnietej tabletce :silence::silence:

I ja ogladalam wczoraj mecz chociaz nigdy nie ogladam . Stwirdzam ze nasi grali bardzo dobrze , nawet lepiej niz Portugalia a o wygranej coz zdecydowal łut szczescia bo tak bywa przy karnych .

kosmostrada, Kochana a ja bym tyrknela do dentystki i spytala co robic , mzoe Ci na jakis lagodniejszy antybiol zamieni???:******** Ja pamietam ze jak juz totalnie nie moglam brac zadnego dawali mi taki na trzy dni dokladnie trzy tablety i po nim bylo ok. Moze ten , nie pamietam chyba Sumammed?

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi