Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

tosia_j, wierzę, że masz doświadczenie w dawkowaniu... Najlepiej wiesz, jakie skutki uboczne powodują leki...

U mnie ciepło, wróciłam z wieczornego spaceru. Zapowiadają upały, oby prognozy nie potwierdziły się - przykro mi Ciepłolubni :roll:

"Sugeruję, że religijne skłonności czy wiara nie są niezbędne. Niekoniecznie trzeba być wierzącym. Nawet jeśli jesteś niewierzący, bądź dobrą ludzką istotą, człowiekiem ciepłego serca. Życzliwość i serdeczność stanowią według mnie religię uniwersalną."

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Purpurowy

Widziałem się przed chwilą z nauczycielem WF-u z gimnazjum, bardzo wysoki chłop, ponad 2 metry wzrostu. Był z córką, lat 15. Co prawda nie należę do wysokich, ale ona była ode mnie o głowę wyższa. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Purpurowy
Purpurowy, Trochę się zasmuciłam, ale dobrze, że zauważyłeś mechanizm. Nie daj się!

Nie dam się, myślę żeby zapisać się jeszcze na jakieś zajęcia, żeby mieć świadomość że jak znowu się rozbaluję, to stracę jeszcze więcej niż mogę teraz stracić. Taki straszak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzien dobry Kochani:*******

Ja wrocilam znow do lęku przed lękiem i dumam jak tu wyjsc z domu...Nosz kuzwa mac!

Nie moge sie zamknac bo przeciez pracuje.

A dwa nie chce. Widac jednak wyraznie ze jestem przemeczona skoro dostalam znow tego cholernego ataku.

Co bedziecie porabiac? U mnie znow sie upal zapowiada co tez nie wplywa dobrze na moj stan.

Milej niedzieli !

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam :papa:

Coraz cieplej się w domu robi od ciepła na polu, założyłem krótkie spodenki.

Ḍryāgan, ja też myślę o chlebie pieczonym w domu ale jakoś do tego zabrać się nie mogę, nie wiem czy mi wyjdzie, nie bardzo wiem jak zrobić.

Czas płynie szybko, chwile cierpienia się dłużą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry Wszystkim!

A u mnie jak zwykle pogoda niezdecydowana... Żem wskoczyła w spódnicę, a tu czarnych chmurzysk nawiało...

tosia_j, Dzięki za test, lubię sobie czasami jakiś machnąć... ;)

Wyszło mi ENFJ-T - protagonista. Jak zwykle coś w tym stylu... Zawsze mnie to zastanawia, bo jakoś w życiu tego nie widzę... :shock:

Jak po odstawieniu tego leku u młodego, widzisz efekt?

Ḍryāgan, Gratuluję chlebotwórstwa!!! Ja jeszcze się nie odważyłam ( fakt, że zakwasu nie mam od kogo wziąć).

acherontia-styx, W jakim sensie W-wa Cię nie ominie, szpital?

platek rozy, I jak Kochana mija niedziela/ Wystawiłaś nogę?

Karolina66, Mam obsesję na punkcie punktualności, więc chyba jakbym spóźniła się na pociąg, to byłaby to trauma... ;)

Miłego niedzielnego popołudnia Wam życzę!

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam tak poza wszystkim pozostalych

JERZY62, to chodzilo o dryogona ktory był wczesniej barankiem

;)

kosmostrada, niby jest spokojniejszy (nie znaczy ze spokojny) ale lekarz nic o tym nie wie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Purpurowy
Purpurowy, dzieńdoberek ;) Co u ciebie, jak z %? Oby to Ci nie smakowało.

Wczoraj złapałem, ale strasznie mnie zmuliło, dzisiaj nic nie planuję. Ani jutro. A najlepiej nigdy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, Tak Kochana wyszlam z domu , pojechalam na Kazka do Pana z odlewkami perfum i mam 15 mili Dora Poison oraz za butkami do CCC i nabylam trampki zebym miala w razie niepogody do biegania. Sa ponad kostke i maja dzety blyszczace z tylu na piecie .

Teraz zajadam domowe bounty ktore zrobilam rano ale sie chlodzilo ---- tylko kokos, daktyle , czokolada 70 % i mleko kokosowe.

I tak dzien zleci . Jutra sie bojam :zonk::zonk: i calego tygodnia w pracy.

acherontia-styx tylkoz e ja nie moge wziac wolnego zeby miec dluzsze weekendy bo mam normalna umowe , nie zlecenie i mam dopiero 2 dni urlopu bo za maj mi sie tyle nalezy . :bezradny:

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam popołudniowo/wieczornie :D

U mnie bardzo ciepło. Dzisiaj musiałam jednak zabrać się za prasowanie, bo w tygodniu, przy dziecku unikam tego typu zajęć. To mnie wykańcza. Mój kręgosłup mówi nie, ale co zrobić? Synów nie zaangażuję do pomocy, im zajęć nie brak...

Drobna przyjemność - porządek w szafie lekko rekompensuje wysiłek :D

Tak w ogóle nadszedł ostatni tydzień opieki nad Wnuczkiem. Będzie smutno :cry:

Niestety, żadna pozycja do czytania nie jest dla mnie dobra. Przetestowałam wiele...

Martwi mnie to, bo czuję głód książkowy :(

Teraz odpoczywam. Wieczorem obejrzę mecz i niedzielo bye, bye :!:

Pozdrawiam serdecznie :D

"Sugeruję, że religijne skłonności czy wiara nie są niezbędne. Niekoniecznie trzeba być wierzącym. Nawet jeśli jesteś niewierzący, bądź dobrą ludzką istotą, człowiekiem ciepłego serca. Życzliwość i serdeczność stanowią według mnie religię uniwersalną."

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Purpurowy

misty-eyed, witaj. A co jest nie tak z pozycjami do czytania? W sensie, co je wszystkie dyskwalifikuje? Może da się to jakoś rozwiązać, np. położyć książkę na takim pulpicie jak na nuty, albo coś?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, to problemy z kręgosłupem szyjnym /praca biurowa się kłania/. Już nie wiem co robić. Próbuję jeszcze :D Wykorzystywałam stolik do komputera, taki "łóżkowy", ale nie wytrzymałam zbyt długo. Może to taki czas akurat, że kręgosłup boli? Nie wiem...

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi