Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo kolorowe, ale napoleońskie chyba też (zgaduję, że o ten fragment XIX w. chodzi). Od jakiegoś czasu jednak już tym się nie zajmuję. Brałeś udział jako widz?

Dobrej nocy, za rozmowę dziękując, życzę :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!

A co to za pustki dzisiaj, wszyscy padnięci od upału? ;)

U mnie już dziś trochę za ciepło jest. Ale jeszcze z rańca bardzo przyjemny spacer z psem uskuteczniłam, wylatał się z kolegą, co mnie ucieszyło bardzo, bo niewiele jest psów z którymi nie wdaje się w bójki.

Teraz uwijam się w domu, duszę bitki z szynki, ogarniam, słowem dzień roboczy. Chciałam nawet upiec ciasto z truskawami, ale jest za gorąco na włączanie piekarnika.

A tak w ogóle to tak naprawdę mi się nie chce, ale krasnoludków brak, a zarosnąć nie można. Najchętniej to kopytka bym do słońca wystawiła z kawą w łapie, bo strasznie blada jestem. Kiedy indziej...

Miłego dnia Wam życzę, to wszak już piąteczek!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Dzięki Kochana, dziś powolutku, szału nie ma, ale było stabilnie. Teraz tylko przez ten upał jest mi słabo i ledwo zipię. Goście mają przyjść, a ja omdlewam... :bezradny: Nie mogę się ruszyć, żeby pranie poskładać i wywiesić nowe. :why:

Ja miałam dziś do obiadku z kolei z młodej kapuchy surówę. W ogóle obiad mi wyszedł świetny. :105:

Jak ktoś jest melomanem i o świcie koncertów wysłuchuje, to potem chodzi niewyspany... :D

Zrobiłaś drzemkę?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry... :D

Purpurowy, dlaczego :lol::?:

Kolejny slaby dzień. Doszłam do wniosku, że po prostu za krótko śpię, słabo wypoczywam przez to. Psychika nie lubi tego, potrzebuje relaksu, zresetowania...a kiedy głowa zmęczona, ciało słabo funkcjonuje.

Jakoś wytrzymam te 2 tygodnie :roll:

Mam nawet problem z drzemką popołudniową.

Pozdrawiam serdecznie, miłego, piątkowego popołudnia życzę :D

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi