Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Jak coś robię i nie myślę za dużo to jest nawet dobrze. Ale jak na chwilę przystopuję, to zamiast odpocząć, pojawia się natłok myśli. Tak jak w tej chwili. Bezczynność mnie niszczy, ale nie mam siły, żeby coś robić, bo już zapas energii na dziś wraz z całymi rezerwami spożytkowałem.

rolosz, Ooo z czystością jest dużo lepiej niż kiedyś...

No masz rację kosmostrada, Paryżanie chyba zaczęli sprzątać po swoich psach :D

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, a cóż to za słownictwo na forum? :mrgreen: już dawno nie słyszałem, żeby ktoś używał tego słowa. Mi się kojarzy jednoznacznie z "Potopem" Sienkiewicza :P Tam co chwilę któryś był ukontentowany :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rolosz, mirunia, witam Was serdecznie :D

mirunia, tak, jestem bardzo zadowolona. Z przyjemnością odpoczywam w związku z tym, żeby tylko głowa nie bolała...przejdzie. Odpoczywaj Kochana, jeszcze niedziela, a już pojutrze od nowa...

Muszę wyskoczyć do sklepu na chwilkę, Biedronkę mam kilka kroków od domu, bo zabrakło nam pieczywa. Wieczorem późnym zwykle chodzę tam, ale od 20 jest festiwal sopocki i mecz LM. Muszę więc być w domu :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już jestem...duszno!!!

rolosz, też nie mam , w tym przypadku, drużyny, której szczególnie kibicuję. Liczę na dobry futbol po prostu!!!

mirunia, to jest Sopot polsatowski, nawet lepszy niż ten organizowany przez TVP przed laty w sierpniu.

Biedronka jest super, trzeba poznać dobrze asortyment i wybierać naprawdę dobre produkty. Niedaleko mam tez delikatesy Alma, w których kupuję wszystko, czego nie ma w Biedronce.

W pewnym wieku dobrodziejstwem jest sąsiedztwo sklepów spożywczych /poza tzw, osiedlowymi, w których nie robię zakupów/ i przychodni-dostęp do lekarzy :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

abrakadabra xx, :papa::papa::papa:

Z notatnika młodego przyrodnika : " Na przełomie maja i czerwca Abrakadabry wracają na forum..." ;)

rolosz, Znam dobrze te męczące stany przy bezczynności. Spróbuj w tym pobyć, usiąść wygodnie, spokojnie oddychać, przyglądać się tym myślom jak obłokom na niebie, są i pozwól im odpłynąć. Z czasem pomaga to ćwiczenie. Bez spiny, ile się da wytrwać. Inaczej z tej pętli się nie da wyzwolić. Nie da rady cały czas się czymś zajmować. :bezradny:

Mam straszną ilość pomidorów... :shock: Prosiłam o cztery sadzonki, a dostałam dwie garści. Musiałam jeszcze wiadro na donicę przerobić.

Pogrzebałam w ziemi, graciakiem podjechaliśmy z menszem po dobrą kawkę na rano i syrop do niej ( wzięłam karmelowy) i tak dzień minął.

Rzuciłam okiem na prognozę w TV - mają być upały, burze, słowem masakra... :silence:

A i kupiłam sobie cydr, nie uwierzycie - nigdy nie piłam. :oops: Szału nie ma...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, Kochana tak bardzo zazdroszczę Ci tego grzebania w ziemi, blisko domu - cudownie!!

Kiedyś zupełnie nie lubiłam, nie interesowałam się działką. Być może miałam za dużo obowiązków, a to był kolejny. Nie potrafiłam całkowicie oderwać się od obowiązków domowych i pracowniczych, by jechać i korzystać z uroków natury. Teraz, gdy już działki nie mam, straciłam, obowiązków mam mniej, zrodziło się pragnienie, a może to powrót do korzeni, chęć działania, podglądania natury...to raczej typowe, jak sądzę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z początku myslałem, że powietrzny był wtedy tylko na bani co tak spamował wszędzie jakby ktoś mu mikserem przejechał po istocie szarej :D

Wsio OK poza tym "myśleniem" młody :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie a u mnie ostatnio młyn. .. od rana do wieczora coś aż juz padam... wczoraj dużo sprzątania ze nawet meczu nie mogłam obejrzeć (nigdy nie oglądam ale mój włączył i oglądał) wynik zaskoczeniem dla mnie nie był chociaż i tak mi to obojętne :D

U nas wczoraj cieplutko ale bez burz chociaż przydałoby się bo duszno :/

Pozdrawiam i życzę miłej niedzieli :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzisiaj pobudka bez napięcia. cud. wczoraj bardzo fajnie spędziłem dzień. głównie na spacerach po parkach. było naprawdę bardzo fajnie. dzisiaj mam się spotkać ze znajomymi po 13:15. Nie wiem co robić do tej pory. W zasadzie mam pomysł na jazdę motocyklem 100 km i spowrotem. Ale jazda na moto wywołuje we mnie lęki i napięcia. Najchętniej spotkałbym się z kimś na kawie w Costa Coffee.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi