Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Arfour, nie myśl w ten sposób, co wypada, a co nie wypada w wieku 22 lat, albo że coś nie jest Ci pisane. Szczęściu trzeba trochę pomóc. To nie działa w ten sposób, że zapiszesz się tylko na zajęcia z gitary i akurat tam kogoś poznasz. Jeśli nie tu to gdzieś indziej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak już jesteśmy przy takich tematach, to do seksuologa trzeba mieć skierowanie?

Mogę się mylić, ale seksuolog chyba nie jest refundowany przez Fundusz. A idąc prywatnie skierowanie nie jest potrzebne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak już jesteśmy przy takich tematach, to do seksuologa trzeba mieć skierowanie?

Mogę się mylić, ale seksuolog chyba nie jest refundowany przez Fundusz. A idąc prywatnie skierowanie nie jest potrzebne.

Aaa, że tylko prywatnie... no nic, myślę że warto zabulić troszkę, ale chociaż ogarnąć pewną sprawę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aaa, że tylko prywatnie... no nic, myślę że warto zabulić troszkę, ale chociaż ogarnąć pewną sprawę.

Jak pisałem mogę się mylić. Warto się zorientować, czy np. w najbliższej Ci poradni zdrowia psychicznego nie ma jakiegoś seksuologa i czy jest tam potrzebne skierowanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arfour, kliknęłam na strony tych ośrodków, i nawet bliższe terminy są,bo na początku czerwca :lol: , dziwne?

Prawdę powiedziawszy... może i trochę dziwne, że tak szybko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie:*********

U mnie leje jak z cebra , od wczoraj. Musze wyskoczyc do Rosska po kilka rzeczy ale poki co sie delektuje tym ze nie musze nigdzie rano pedzic.

Wstalam z bolem glowy , lekkimi zawrotami , ale one pewnie od tego bolu .

Mam na dzis gore prania i sprzatania.

Mialam isc z kolezanka na chokolade ale chyba sie nie wybierzemy bo wczoraj pisala ze ma chore dziecko. Zreszta chyba musze odsapnac od ludzi chociaz przez jeden dzien.

Jakie macie plany na dzis?

13240765_1030890937003612_383095114913494850_n.jpg?oh=1f061ec5fdd0e3a33bc74fa11b5d8756&oe=57E58A2C

Przepiekne :105: to nasze Tatry .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień zły...

...Mama dziś od rana zaryczana... i rozdrażniona tak, że nie chce dać sobie pomóc... Ech... zawsze coś, zawsze coś, zawsze coś, zawsze coś ... chciałbym uciec w te Tatry ze zdjęcia powyżej i spauzować :time: ale przecież wiem, że nie mogę...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na Wizazu akurat rozbieraja inny zapach Tiziano --- tosia j wiec jesli chcesz kupic tamten , mozesz sie tu zarejestrowac . Ja kupowalam duzo z wizazu i masz gwarancje ze to oryginalne bo dziewczyny musza przedstawiac paragony na perfumy , wiec nie sa to podrobki. Ja zawsze bylam bardzo zadowolona.

http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=891711

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry! :papa:

platek rozy, u mnie też siknęło niedawno, jest pochmurno. Chyba zaraz póki nie leje wyskoczę na rynek po sałatę. Trochę się obawiam tej nawożonej zieleniny, ale mam dzisiaj ochotę na nią.

Płatuś, mnie cały tydzień głowa dokucza. Wczoraj po południu założyłam kołnierz i łaziłam w nim kilka godzin. Może troszkę lepiej dzisiaj, ale jestem przymulona i otępiała.

Masz dzisiaj wolny dzionek, gospodarczy... taki dzień dla domu i siebie. Odpocznij od ludzisków i gwaru- potrzebne są takie dni.

A Tatry piękne!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Hey Kochana :******** ano pogoda nie nastraja na spacery :bezradny: ja zreszta musze sie z domowych rzeczy poodrabiac , wczoraj kompletnie juz nic nie zrobilam . Dobrze ze mialam obiad ugotowany dzien wczesniej.

Na dzis mam jeszcze dwa klopsiki w sosie pomidorowym i resztke barszczu ukrainskiego to zjem .

Musze kupic koniecznie wyjsciowa , elegancka bluzke na eventy pracowe . Te moje sprzed ilus lat to juz biedniutkie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ahoj!

U mnie słonecznie i zielono za oknem i zielono na parapecie, dzisiaj roszponka pokazała kiełki, szczypiorek i bazylia rosną sobie ^^ Za Tatrami tęsknię bardzo, nie stać mnie teraz zupełnie na nic, ale może w lipcu będzie szansa na parę dni wypoczynku nad morzem...

Robię sobie kawę i się ogarniam :)

platek rozy, mirunia, rolosz, miłego dnia wam życzę! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rolosz, daj się mamie wypłakać, to powinno dać ulgę, a jak się uspokoi, to dopiero porozmawiaj, pomóż. Są pewne okresy w życiu kobiety, kiedy takie nastroje bywają. :bezradny:

A ja wróciłam z ryneczku, kupiłam sałatę i koperek, parę rzeczy w spożywczym i chyba już nigdzie nie wyłażę. Tak mną buja i wozi, że strach przez przejście przechodzić. :shock: Co jest grane, nie wiem. :bezradny:

Płatuś, tak, do pracy potrzebna jest czasami elegancka bluzka. Jak coś kupisz, to się pochwal.

Aurora88, :papa: parapetowy ogródek? :D mam szczypiorek na oknie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, tak, ogródek na parapecie :) Mam bazylię, szczypiorek, roszponkę i estragon z wysiewu, dwa pierwsze już rosną, estragon wciąż się kitra w ziemi ale miał malutkie nasionka (takie tycie tycie) więc to pewnie potrwa. Miętę mam z sadzonki. Niby z Tesco, ale rozrasta się pięknie, mięta to w ogóle szalona roślina :D Pierwszy raz w życiu hoduję zioła, jestem roślinnym amatorem ale mega mnie to rajcuje. Zawsze chciałam mieć ziółka własne i nie wiedziałam że to takie proste i tanie!

rolosz, mirunia dobrze poradziła, warto dać czasem komuś popłakać, Ty możesz zaoferować że jesteś obok i w razie czego wysłuchasz i wesprzesz. Tylko tyle ale i aż tyle możesz zrobić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bylam w Roskku , w deszczu lecialam , w kaloszkach . Zakupy zrobilam . Kupilam jeszcze obok w sklepie mloda kapustke , wiec ugotuje sobie z duza iloscia koperku.

Wlaczylam muze i ide pranie porozwieszac na suszarce.

mirunia, Kochana moze to od kregoslupa???? Te zawroty. :-|

Aurora88, Mialam w tamtym roku miete na parapecie ale w tym jeszcze nic nie posadzilam . Moze na cos sie skusze , zobacze jak bede stala z kasa , poki co musze buty pelne kupic i bluzke eventowa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry... :D

Mam już termin na MR, ale dopiero na październik. Może ew. zadzwonią do mnie, gdyby coś wcześniej się pojawiło. Wyruszyliśmy rano, bo to dość daleka droga, ale dobrze, że choć jednym autobusem. Cieszę się, że dałam radę, bo nie chciałam jechać taksówką, szkoda pieniędzy, których, jak większość, za wiele nie ma, ciągle na coś brakuje...kredyt mieszkaniowy pożera mnóstwo środków!!!

Deszczyk siąpił od rana, teraz przejaśnia się, słońce zaczyna wychodzić zza chmur.

Ja też już po zakupach - jutro sklepy nieczynne, więc zaopatrzenie na dwa dni trzeba było zrobić.

platek rozy, Kamilko, ja tez od wielu lat zaglądam do recenzji i opinii na wizaz.pl, ale zakupów tam nie

robiłam.

Nie wiem czy korzystałaś z szafa.pl, ja tam kupiłam wiele fajnych rzeczy ubraniowych, i nowych i używanych-polecam.

mirunia, czy Ty miałaś rezonans głowy, czy kręgosłupa szyjnego? Z kontrastem?

Ja przed wielu laty miałam wiele razy rezonans, tomografię, ale teraz jestem, mimo wszystko, w gorszej formie psychicznej. Jednak tak bardzo chcę już wiedzieć, co mi jest, że muszę to zrobić...choć zachwycona nie jestem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi