Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Lusesita Dolores pogoda była do d*py, więc nic nie straciłaś ;)

"Im mniej człowiek wie, tym łat­wiej mu żyć. Wie­dza da­je mu wol­ność, ale unieszczęśliwia."

"Le­piej jest um­rzeć, kiedy człowiek chce żyć, niż umierać wte­dy, kiedy człowiek chce już tyl­ko umrzeć."

- E.M.Remarque

zabija mnie DEPRESJA ENDOGENNA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kosmostrada a na jak długo wystarczają takie piękne pazurki?

"Im mniej człowiek wie, tym łat­wiej mu żyć. Wie­dza da­je mu wol­ność, ale unieszczęśliwia."

"Le­piej jest um­rzeć, kiedy człowiek chce żyć, niż umierać wte­dy, kiedy człowiek chce już tyl­ko umrzeć."

- E.M.Remarque

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stracona100, chociaż tyle

Jutro mam jechać do srodowiskowego domu samopomocy A jutro ma padać.fak

chodze boso po ulicy

Klozapol 300mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 150mg

Afobam 1mg doraźnie

Annuszka wylała olej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lusesita Dolores - ale przynajmniej święta mają być ciepłe. Było by miło.

- E.M.Remarque

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za info Kosmostrada. Fajne są ale nie miałabym siły chodzić tak często do kosmetyczki :oops:

- E.M.Remarque

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Purpurowy
Purpurowy, :yeah::brawo::great: cały czas trzymam za Ciebie kciuki i wierzę w Ciebie :!::!::!:
Purpurowy - gratulacje, oby tak dalej :great:
Purpurowy, super! brawo Ty! :brawo::great: wytrwałości!!!

Dziękuję. ;)

Purpurowy taka jedna fota na tym forum to na serio Twoja? Ta co niby 20kg mniejO.o to jakie leki przez ten czas brałeś że tak przytyłeś? Depakine + olanzapine czy co O.o?

Tak, to moja fota. Olanzapinę brałem dosyć długo i masę innych leków.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, :D no bo są fajne i kosmostradowe :mrgreen:

A jeśli chodzi o poprawną polszczyznę, to jestem straaasznie upierdliwa, ;) przyznaję, potrafię się czepiać :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, zazdroszczę Sąsiadki...na pewno zabiegi będą skuteczne :D

"Sugeruję, że religijne skłonności czy wiara nie są niezbędne. Niekoniecznie trzeba być wierzącym. Nawet jeśli jesteś niewierzący, bądź dobrą ludzką istotą, człowiekiem ciepłego serca. Życzliwość i serdeczność stanowią według mnie religię uniwersalną."

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stracona100, Przyznam, że jakbym umiała sobie sama pomalować to też bym nie chodziła. :bezradny: A tak z potem na czole sobie pomaluję, klnąc i psując sobie humor, w dodatku paskudnie, po to żeby je mieć jeden dzień, bo taką mam płytkę... A pomalowane wypada mi mieć do pracy, nie tylko dlatego że lubię. No i masz, wyrzuciłam z siebie całą moją mroczną historię o paznokciach. :mrgreen:

mirunia, No wiesz knykcie pewnie też mam fajne, bo ogólnie jestem fajna... :mrgreen::lol:

Sigrun, :papa: A Pani jaki ma dziś kolor paznokci? :D

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, w takim razie hybrydy nie dla mnie, bo po tygodniu bym miała odrost, więc żaden interes. Kupię sobie jakieś nowe Maksymiliany Faktorowicze, co wypuścili.

mirunia mnie chciała karać nawet za świadomie wykorzystywane regionalizmy :why:

Grypa + @ = ? :hide:

Pół dnia spałam, ale to chyba lepiej niż kiedy nie mogłam spać. Jutro wstaję, myję się, bo nie odwołałam zajęć.

Para-kurwa-cetamol o smaku cytrynowym i jadę :bezradny:

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, Znaczy lekka combo-masakra u Ciebie? :roll: Jedno wyjście jutro planujesz?

Jeden plus choroby - można się wyspać i z czystym sumieniem zalegać pod kołderką.

Też mi szybko rosną pazury, ale z takim lekkim odrostem jest ok, niektóre babki nawet tak specjalnie malują.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, 1-2 wyjścia, bo trzeba wziąć jakieś materiały dla klientki.

Czystego sumienia nie mam, bo zawalone porządki świąteczne. I plery mnie bolą od leżenia, to chyba lepiej, żebym wkrótce wstała, bo odleżyn dostanę.

Jedyny plus, że p/gorączkowe też działają p/bólowo, więc biorę tak czy tak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, Witaj Kochana! No następna do kurowania i życzenia szybkiego powrotu do zdrowia... :bezradny: Trzymaj się!

cyklopka, Oj tam porządki świąteczne, trudno. Grunt żebyś z choróbska wylazła.

Zmyję odżywkę z łba, zrobię parę ćwiczeń na kręgosłup i poczytam thillera... Dobrej nocy!!!

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, to chad czy raczej buractwo? :mrgreen:

Psy szczekają karawana jedzie dalej :D Buractwa poszukaj tam gdzie mieszkasz bo widać musicie mieć żyzne gleby skoro takie dorodne buraki się rodzą jak ty.

CHAD

''Odważni nie żyją wiecznie, ale ostrożni nie żyją w ogóle''

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wymęczyło mnie dzisiaj napięcie. Najpierw rano jak poszedłem sam na spacer a później wieczorem na spacerze z kolegą.

Szpital. To była sielanka. Choroba odeszła. Ale to było tak jakby dać psu kiełbasę a później ją zabrać. Pokazali, że może być lepiej w innym środowisku. Ale przecież szpitala do życia przenieść się nie da.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, no ja nie poszłam, bo z chodzeniem jako takim miałam z niedzieli na poniedziałek duży problem. Tak że bym nie popracowała, bo bym nie ustała.

A dzisiaj leżałam zapluta jak krewetka.

Moim zdaniem i tak kozactwo, że idę jutro na spotkanie z klientką, ale nie miałam nawet jak odwołać, bo nie wiedziałam, jak się będę czuła. Noż, urwał, gdyby nie @, to być może odczułabym poprawę w związku ze spadkiem gorączki i może bym się już dzisiaj spionowała.

Zobaczymy jak po nocy będzie. A teraz mi się przypominają różne niefajne wspomnienia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry! wstawac ku*ra!@@##!@ nie udawać!! nieroby węzykiem węzykiem rabotajet raz dwa raz dwa ku*rwa#@@#@#$$$@!QQQ!

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Idź, bo tylko tak zostaniesz przyjęty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, lacze sie z Toba bo tez mam @ :?

W dodatku piecyk gazowy w lazience mi sie popsul i leci mi chlodnba woda :why::why: dzwonilam do goscia poleconego przez kolezanke to oznajmil ze naprawa moze nawet i 300 zl kosztowac :(:(

Glowa mniej boli , migreny dzis nie mam , zatoki mi troche odczopowalo i schodza mi gluty . Bede miala swieta z cieknacym nosem i zimna woda.

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi