Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Purpurowy
Purpurowy, ;)

Nie no...jak w dresie na wesele? 8)

Mam pozwolenie od państwa młodych na przyjście w dresie. Nie robią garniturów na moje gabaryty a koszt garnituru na zamówienie to masakra. :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, podobno tak ma być dodatek do rent i emerytur.

"Kwoty dodatków mają być zróżnicowane w zależności od wypłacanych emerytur czy rent - 400 zł dla otrzymujących świadczenia do 900 zł, 300 zł przy świadczeniu 900-1100 zł, 200 zł przy świadczeniach między 1100-1500 zł i 50 zł dla otrzymujących pomiędzy 1,5 tys. a 2 tys. zł."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Purpurowy
Purpurowy, podobno tak ma być dodatek do rent i emerytur.

"Kwoty dodatków mają być zróżnicowane w zależności od wypłacanych emerytur czy rent - 400 zł dla otrzymujących świadczenia do 900 zł, 300 zł przy świadczeniu 900-1100 zł, 200 zł przy świadczeniach między 1100-1500 zł i 50 zł dla otrzymujących pomiędzy 1,5 tys. a 2 tys. zł."

A to bardzo dobra wiadomość. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Totalnie zamulony mam umysł dzisiaj, to tak jakby mieć paraliż kończyny jakiejś i bardzo chcieć nią ruszać. Chcę te zamulenie z całych sił ze łba wypieprzyć a nie mogę. I to nie jest tak, że czuję się jak debil, tak po prostu jest, staczam się w kierunku totalnego zwarzywienia umysłowego.

Zrozumieliście coś z tego co napisałem? Bo zaczynam się zastanawiać, czy to nie brzmi dla Was jak jakiś dziwny niezrozumiały schizofreniczny bełkot. Może tak jest, tylko może jestem w takim totalnym stanie psychozy, że sam tego nie zauważam? :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Purpurowy
Nikt nie wchodzi, pewnie dlatego, że piątek i wszyscy się cieszą życiem w realu. Tacy z Was są zaburzeni ludzie.

No nie przesądzałbym, ja tam życia w realu nie mam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nikt nie wchodzi, pewnie dlatego, że piątek i wszyscy się cieszą życiem w realu. Tacy z Was są zaburzeni ludzie.

No moje fascynujące życie w realu prezentowało się dziś następująco: 6:30-13:30 praca, powrót, obiad, 15:00-19:00 odsypianie, od 20:00 telewizja :P

Chciałam być popularna na instagramie, czyli teoretycznie powinnam się cieszyć, że osoby też dodają mnie do obserwowanych. Z tym że właśnie zrewanżował mi się jeden z ulubionych wokalistów oraz wspomniany wcześniej klub sportowy dla dzieci, gdzie stalkuję ulubionego trenera, więc się przejęłam strasznie :shock::hide:

:oops:

Piąteczek

[videoyoutube=JmcA9LIIXWw][/videoyoutube]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jaktobylo, zmulona to ja bylam tak we cZwartek ze zostawilam siatke i parasol w tramwaju i zmulenie bardzo czesto jest po lekarstwach , po antydepresiakach i neuroleptykach , ja mialam takie na poczatku brania solianu ze nie wiedzialam jak sie nazywam! A dwa wpadasz sobie tutaj raz na czas i za przeproszeniem jeszcze sie czepiasz bo nikt akurat na Twoj post nie odpisal a Ty jestes najbiedniejszy i jedyny chory na forum . Wiedzialbys jak nerwica i depresja potrafia czlowiekowi umysl poplatac i zamulic jakbys nas poczytal. Wiec daruj sobie swoje wywody . Ja o zycie realne czyli pojscie do pracy i zycie w miare jak normals walczylam prawie trzy lata. A i tak wieczne chodze z lękami , dolami i wszystko mi przychodzi z ogromna trudnoscia.

Witajcie Kochani :*********

Ja wstalam z bolem glowy . Pewnie pogoda .

kosmostrada jak wczorajszy wernisaz????

Milego dnia dla Wszystkich !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!!!

Donoszę, że coś takiego jak słońce nadal u mnie nie występuje.

Wróciłam z zakupów i spaceru z psem, tempo ślimacze i derealka. Dwa prochy na ból głowy połknięte.

Mam podejrzenie, że dorobiłam się kaca giganta... :roll: Niemożliwe po trzech lampkach wina? A jednak... Jeszcze mnie o czwartej pies obudził, bo rzygał.

Dziś więc na zwolnionych obrotach. Na obiad kupiłam schaboszczaka, co by się nie wysilać. Nie wiem, jak dokończę sprzątanie...

A wieczorem znów wyjście, mam nadzieję dojść do siebie do tego czasu... :bezradny:

platek rozy, Hej Kochana!****** Wernisaż super, przekształcił się potem w regularną imprezę. Byłam o pierwszej w domu. Zmaltretowana jestem trochę... ;)

Twój makijaż super, niekoniecznie żeby straszyć, na imprezkę też fajny! :105:

mirunia, Też uwielbiam zamszaki, w moich sztybletach latam w każdą pogodę. Ale szkoda mi na błocko tych kozaczków, bo są z jasnego szarego zamszu i obcas mają zamszowy. To tylko na suchość. Ale dałam radę utrzymać koncepcję wyjściową ;) , po prostu poszłam w kozakach na płaskim.

Jak się dziś czujesz, jest trochę lepiej? Nie szalej ze szmatą, brudem nie zarośniesz, jak tydzień nie posprzątasz. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi