Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

kosmostrada, mirunia, ja mam taki nieogar ze doslownie sie boje jak do dopmu trafie . Zostawilam w tramwaju parasolke i siatke ze sklepu.

:why::why: nie wiem co mi sie podzialo. tak nagle.

mirunia, Fajny zwiastun wiosny !

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Davin, nie , tylko doraznie go biore , taka depresja mnie dzis dopadla . Czuje straszna niemoc i mam takie otepienie ale to nie od leku . ostatnio czulam sie niezle. A u Ciebie jak?

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie dostałam wiadomość na temat lodówki. Wszystko jest si, tylko jest przeciek i freon z niej wypłynął... :evil: Działa więc idealnie, tylko nie mrozi... :roll: Spece napełnili ją, zamontowali jej "holter" i jutro sprawdzą, jak schodzi. Jeśli w miarę powoli, to jest sens raz na jakiś czas ją napełnić, jak błyskawicznie to trzeba kupić nową lodówkę, bo kurfa tak to jest zrobione, rurki w obudowie, że nie da się zatkać przecieku, a nie będę płacić za napełnianie co tydzień. :why: Trefna sztuka... Trzy lata lodówki i doopa... Zła jestem.

Davin, To dobrze, że z lekiem trafiłeś i mniej o jakieś dolegliwości.

platek rozy, Słońce moje, a miałaś już tak, takie dziury w mózgu? Bo wiesz to może być efekt tej górki w weekend, taki nagły i bolesny spadek. Zauważyłam na sobie taką prawidłowość - dlatego nie ekscytuję się i nie podkręcam jak jest dobrze, hamuję to świadomie, nie nakręcam hipomanii, więc potem zejście jest łagodniejsze.

Ḍryāgan, Ja też w pracy, ale mam dzisiaj wyjątkowy luz. ;)

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Purpurowy
przyjechala policja wypisali mi wezwanie na pedzichuw rze niby ja /cenzura/ uwyzywalem policjata a ja nie pamietam stresuje sie troche :)

Wezwanie na co?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, kosmostrada no co za koszmarny dzien ! Nie wiem moze za dobrze sie ostatnio czulam i sie tym cieszylam "mialam sile , mialam moc" to teraz mam co mam . Spadlam nagle i jest to bardzo bolesne , tym bardziej ze nie nastapilo to tak jak zwykle powoli .

Chujnia na kolkach jednym slowem.

Ledwo sie ogarniam .

Dziekuje za tulasy :*********

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, oj, ja też kilka razy zapomniałam parasola z autobusu, kiepska sprawa :/

Marcin2013, Marcin coś Ty nabroił?

chodze boso po ulicy

Klozapol 300mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 150mg

Afobam 1mg doraźnie

Annuszka wylała olej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Kochana ściskam, nie daj się wciągnąć dołkowi, on minie.

Wróciłam z psem, zaczęło kropić. Zamulona jestem. Znowu koc i herbata...

Drobne zakupy w rossku - kupiłam sobie min. płatki pod oczy na sińce i napój witaminowy na energię. Jutro rano dziabnę i jak pofrunę... :P

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, dziękuję, ale... słońce , a co to jest? ;)

Czytam sobie fajną książkę wygrzebaną w dziale psychologia w bibliotece ( na marginesie słabiutki ten dział) i sobie rozkminiam. Lubię tak czasami... :D

Idę zaraz się pokąpać, bo coś spięta jestem, aż mnie kark boli. Ziółka zaparzę i będę dalej zgłębiać tajniki ludzkiej psychiki. ;)

Co porabiacie?

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi