Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Niby o broni gadacie a jesteście wiśnie i nie chcecie mi dać przepisu... :evil::D

Znalazłam sobie sama inspirację - mam pomarańczę, imbir ( albo kardamon nie wiem co lepsze), cynamon, gożdziki, cukier waniliowy, pieprz i będzie si. Tylko czy dodawać miodu? :bezradny:

Jakoś sama wizja mojego jednego sąsiada z gnatem za pazuchą mnie przeraża... :?

Ferdynand k, Burak decydujący o Twoich prawach to się nazywa demokracja. :D Jakiś lepszy pomysł oprócz zostania anarchistą? :bezradny:

ta każdy ma nikt nie jest głupi by ryzykować jeśli nawet chce kogoś kropnąć a takich mało bo ten ktoś i postronne osoby mogą się bronić

może mój sąsiad to też ch....... ale nie tak głupi by strzelać do kogoś

to jest demokracja że większość rządzi a mniejszość nie ma jak się odwoływać?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dajcie spokój z tym dostępem do broni. Znajomy był w USA i mówił, że tam nikt nie chodzi chodnikiem. Wszyscy się boją. Jeśli ktoś idzie chodnikiem, to zatrzymują się kierowcy i pytają - co się stało, dlaczego idziesz? Dokąd podwieźć?

Tak, teraz też się czasem boję, wieczorem, nocą, wiadomo nie można być pewnym niczego - ale teoretycznie mogę szybciej zareagować, gdy z daleka zobaczę, że ktoś się zbliża, ma złe zamiary. A ile mam czasu na reakcję, gdy kulka leci w moją stronę? Nie, dzięki, nie chcę takiego kraju.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JERZY62, kim jest jegomość z Twojego avatara? Wygląda trochę jak Obi-Wan Kenobi.

Pytanie nie do mnie skierowane, ale pozwolę sobie odpowiedzieć. To Obi-Wan z młodszych dni.

Heh, rzeczywiście.

Jakoś tak nie skojarzyłem, bo najbardziej zapadł mi w pamięć jego wygląd z "Zemsty Sithów".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi