Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry!!!

Co tu kurczę optymistycznego napisać... Niestety jeszcze nie ta chwila. :bezradny: Zapomniałam już jak słońce wygląda, mży , paskudnie na dworze. Pies mnie wcześniej obudził, bo coś mu się śniło i potwornie mlaskał. :shock: Wstałam, wzięłam tabsa, potem tabletę na ból głowy. Zawilgłam z psem na spacerze, nabyłam dwa kisiele do pracy (takie to dziś mam szałowe menu). No i teraz byle do 15tej. Na szczęście jestem przez chwile sama w robocie, więc sobie spokojnie mogę pracować z głową na biurku. ;)

Carica Milica, kciukasy trzymam mocno!!!

Ḍryāgan, I jak się czujesz, dajesz radę?

na_leśnik, Miłej imprezki!

detektywmonk, Ten sen to chyba Ci ustawił humorek na cały dzień... :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry! :papa:

A ja leżę ciurkiem w łóżku. W nocy o 3.15 obudziłam się cała rozpalona i gorąca, nie mierzyłam temp., ale wstałam i wzięłam pyralgin. Usnęłam jednak, mimo lęku i wstałam po 8. Miałam 37,6 więc gorączka spadła. Coś tam przegryzłam i wzięłam leki. Teraz gapię się bezmyślnie na tv.

Za oknem pochmurno, ale sucho, a wczoraj na noc była straszna mgła.

Oby na wieczór nie rosła mi temperatura. Emskie pomagają mi, bo łagodzą kaszel, nie męczy już tak, a fajnie odkrztuszam.

kosmostrada, trzymaj się tam w robocie, jeszcze 3h i do domu... kisielki są fajne na brzusio, a jednocześnie sycą.

Też mnie głowa boli, bo grypa i zbyt długie leżenie - poduszka jakaś zrobiła się za twarda. :bezradny:

Ḍryāgan, na_leśnik, Carica Milica, trzymajcie się moi drodzy... :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry

Kosmo u mnie słonecznie ale wietrzenie

mirunia pogoda jaka jest to jest. U mnie mlody w niedziele mial stan podgoraczkowy ale mu przeszlo. Mnie rozbierało ale ostatecznie odpuścilo. Na wieczór dobra jest herbata z imbirem+anyż+cynamon+goździki- mocno rogrzewa . Mozna tez kurkumy dodac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia,***** Kochana kuruj się dzielnie, jeszcze chwila i będziesz zdrowiutka. Jak masz temperaturę, to niestety nic nie wymyślisz, tylko leżenie w łóżku. :bezradny: Mam nadzieję, że jakiś obiadek masz, a może to właśnie ta chwila na rozmrożenie barszczu? ;)

nieboszczyk, Byłeś wreszcie u lekarza?

Enii, :papa: Co u Ciebie?

Ja bym chciała choć trochę światła... :roll: Bardzo lubię taką herbatkę jeszcze wrzucam plaster pomarańczy i miód, piję też kawę z takimi przyprawami.

Mam przerwę na pożeranie kisielu. 8) I zrobiłam sobie herbatę malinową.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, no leżę, leżę... mam wczorajszy krupnik na udku, posilę się tym udem. A barszcz jutro odmrożę, przypomniałaś mi, super, mam obiad!

Enii, hej :papa: co tam u Ciebie?

Mam tylko goździki i pomarańczę- będzie herbata na pół gwizdka :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kosmo -u mnie po malutku do przodu. Mialam malutki nawrót poczatkiem maja,ale ciesze się z tego bo dojrzalam di pewnych decyzji. Zwolnilam się, teraz robie juz na siebie. Małzonek poza granicami PL od dłuższego czasu.

Jedynie to szarpie sie z urzedem gdyz zabrali zasiłek pielegnacyjny młodszemu. Uwazaja że to nie panstwo Polsie ma wypłacać :shock: Czekam na odpowiedz od nich bo to idzie jeszcze do ROPSu. Mlody zameldowany w PL . Ręce mi opadly, zbieralam się po tym kilka dni. Mała to kwota ale nu się nalezy i dla zasady juz nie podaruje. Tym bardziej że na komisje znów stajemy w kwietniu.

Tez jestem spragniona słonka. Zastanawialam sie nad ta wit D ale tez bez recepty sa kiepskie a nie mam kiedy do swojej podejść.

Co u Ciebie, jak samopoczucie?

------------------

Ile nowych osób. Martwi mnie to trochę :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi